(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

Geslaagde training Inzicht in besluitvorming voor Young Potentials KPN

Aan het begin van deze maand heeft onze training voor Young Potentials van KPN wederom plaatsgevonden. De 13 Young Potentials verdiepten zich twee dagen lang in het thema Politiek en Besluitvorming. Deze training bestaat uit een klein deel theorie en uit een groot deel praktijk.“Hoe ziet het politieke krachtenveld er specifiek binnen KPN uit? Hoe handel jij als Young Potential daar nu in en en hoe kun je effectiever invloed uitoefenen, ook als je zelf geen macht hebt?” Samen met een aantal betrokken experts maakten de Young Potentials deze dagen hun balans voor zichzelf op en oefenden met daadwerkelijk effectiever gedrag binnen KPN.

Geslaagde training Inzicht in besluitvorming voor Young Potentials KPNUiteraard ontbrak onze Cor op het fort deze keer ook niet. Door zijn directe respectvolle en eerlijke feedback tijdens een aantal fysieke activiteiten, doorvoelde de Young Potentials precies in welke patronen ze geneigd zijn te schieten wanneer het ‘spannend’ wordt. Ook hoe zij elkaar kunnen ondersteunen in macht uitoefenen en effectievere communicatie. De persoonlijke drijfveerprofielen bevestigden hun patronen en gaven ook richting aan hoe effectiever gedrag te laten zien.

Marc en Annelore, senioren binnen KPN, waren ook weer van de partij. Zij deelden hun eigen ervaringen ‘Hoe het politieke spel te spelen’ binnen de grotere organisatie van KPN. ‘Wat lijkt belangrijk om succesvol te zijn binnen KPN? Promotie te maken? Kwaliteit te bieden?’ De Young Potentials wisselden met elkaar uit hoe zij dat ervaren binnen het eigen onderdeel van KPN waar zij werkzaam zijn en ontdekten de rode draad van KPN.

Geslaagde training Inzicht in besluitvorming voor Young Potentials KPN

De tweede dag werd hard gewerkt aan eigen casuïstiek. We besloten de dag met een zeer leerzame Aikido ervaring: ‘Hoe blijf ik wendbaar en keerbaar? Hoe kan ik, met het doel in het oog, het standpunt van de ander beter begrijpen? Hoe houd ik grip op de zaak? Wat gebeurt er bij weerstand van de ander? Of wanneer de ander juist geen enkele weerstand biedt? Wie leidt er dan?’
De actieve vorm zorgt ervoor dat de fysieke reacties het overnemen van onze ratio. Een waardevolle ervaring om er achter te komen wat het meest effectieve is. Zo zegt de één bij geen weerstand: “Zo is er niets aan, de competentie is er nu uit waardoor ik er mee ophoud”. Een ander reageert weer anders; “Heerlijk om eens samen te bewegen in plaats van actie-reactie”.

Enkele reacties van de Young Potentials op de training:

‘Groepsbindend, actief, ontzettend leuk, maar ook leerzaam’, ‘Leerzaam, toename van Zelfreflectie’, ‘Positief en biedt veel inzichten’.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom maatwerk programma’s voor Young Potentials? Neem contact op met Marco Schreurs of Muriel Schrikkema (T. 035-6037979) voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Maatwerktraining: Besluitvorming versterken - politieke vaardigheden voor (project-)leiders en professionals3-daagse Training: Het politieke spel in je organisatie/project effectiever spelen
Maatwerk trainingen
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen