(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond Feedforward, Inclusie, High Performance Leiderschap en Samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en mindbugsfeedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Testen

Direction gebruikt verschillende zelf ontwikkelde testen die wetenschappelijk en in de praktijk zijn bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en vrouwelijk leiderschap. De strategische doelstellingen van jouw organisatie vormen de basis. Het programma, de trainers, cases en uitkomsten brengen deelnemers en organisaties dichter bij de beoogde resultaten.

lees verder

Artikelen

De Sterke Punten Challenge winnaar: Gasunie met feedforward als onderdeel van Performance cyclus

De NSvP (Nederlandse Stichting voor Psychotechniek) organiseert jaarlijks een challenge om vernieuwing op het vakgebied van mens en werk te stimuleren. Een van de vijf winnaars is de Feedforward analyse in de performance cyclus (Gasunie, Direction)

Hieronder een kort stukje over het initiatief:

Feedforward analyse als onderdeel van Performance cyclus

Deze aanpak is tot stand gekomen op initiatief van een groep medewerkers van de Gasunie zelf, die een beoordelingsmethodiek willen ontwikkelen die “samen leren” stimuleert. In een pilot binnen een afdeling willen zij uitvinden op welke manier Feedforward, als onderdeel van een sterke punten benadering, te integreren is in de bestaande beoordelingscyclus. Nu wordt er nog veel gekeken naar het verleden en is er weinig aandacht voor de toekomst. De gedachte is dat Feedforward veel effectiever werkt als je je richt op je eigen talenten en die van je collega’s. Bij een positieve evaluatie kan een bredere implementatie van de aanpak opgepakt worden door de HR-afdeling. Interessant is dat de medewerkers zelf hier een pilot voorstellen en de vernieuwing willen inzetten.

In een eerder interview geeft Janneke Hermes van de Gasunie al iets meer uitleg over de aanpak. Steeds meer organisaties dragen willen een alternatief voor beoordelingsgesprekken. Een alternatief dat wel werkt. Van persoonlijke evaluatie naar ondersteuning van de ontwikkeling. Van beoordelingsgesprekken naar ontwikkelgesprekken.

Meer weten? Neem contact op met Mrs Feedforward!

Verder ontwikkelen...

Trainingen
gecertificeerd feedforward professionalTraject tot gecertificeerd feedforward professional
Maatwerk trainingen
Kwalitatief goede gesprekken leren voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
Open- en Actiegerichte AanspreekcultuurOpen- en Actiegerichte Aanspreekcultuur
Cases
Muriel Schrikkema

Feedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

We passen feedforward in veel situaties toe. Denk hierbij o.a. aan organisaties met een High Performance ambitie, leidinggevenden die zich verder willen ontwikkelen, teams en directies die beter willen samenwerken, leiderschapstrajecten met impact en beoordelingsgesprekken die groei en ontwikkeling stimuleren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op met Muriel Schrikkema