(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling, diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen profit-, non-profit- en overheidsorganisaties (klassikaal en/of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Cases

gemeente Maastricht: het ideale tool bij de ontwikkeling van een nieuw team

Na de cases van Gasunie (performance cyclus), Hands On, Information Management (persoonlijke- en teamontwikkeling) en Wageningen UR (leiderschapsontwikkeling) nu een nieuwe feedforward case.

Als Algemeen Directeur Sociaal bij Gemeente Maastricht is Roel Kramer vertrouwd met de ontwikkeling en begeleiding van verschillende groepen. “Ik heb altijd gebruikgemaakt van verschillende trainingen die te maken hadden met feedback of 360° tools als manieren om met elkaar in gesprek te komen. Zowel in mijn leidinggevende als adviserende rol. Zo ken ik de High Performance-aanpak maar al te goed. Toch is de feedforward analyse™ enigszins anders: in die zin dat er gefocust wordt op verschillende manieren om de sterktes meer naar voren te brengen. Bij feedforward gaat het niet zozeer om feedback of om verschillende types en karakters van personen, maar eerder om ieders persoonlijke kwaliteiten”.

Ideale tool bij de ontwikkeling van een nieuw teamRoel Kramer - Gemeente Maastricht - feedforward is ideale tool bij de ontwikkeling van een nieuw team

“De gemeentelijke overheid van vandaag is niet meer dezelfde als die van pakweg 10 jaar geleden. We hebben een andere rol in de samenleving. Daarbij komt dat ons team uit veel nieuwe mensen bestaat. Zelf ben ik ook pas 2 jaar hier aan de slag. Binnen ons team zijn maar 3 mensen die binnen de gemeente Maastricht meer dan 3 jaar ervaring hebben. De anderen zijn er pas later bijgekomen, hoewel ze zelf ook genoeg kennis en ervaring hebben uiteraard. Maar het feit dat het zo’n nieuw team is in combinatie met een nieuwe werkwijze en een veranderende omgeving vroeg uiteraard wel om een andere aanpak. Daarom hebben we bewust voor feedforward gekozen. We hadden nood aan vertrouwen en een stevige basis om op verder te bouwen”…

Lees de gehele case en meer informatie over de feedforward analyse™ op deze website.

Klik hier voor meer informatie over Mrs. Feedforward: Muriel Schrikkema

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur1-daagse training: Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur
feedforward professionalTraject tot gecertificeerd feedforward professional
Maatwerk trainingen
feedforward professionalgecertificeerd feedforward toepassen binnen je organisatie
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Cases
Muriel Schrikkema

https://www.leiderschapontwikkelen.nl/direction-in-leadership/high-performance-leiderschapFeedforward tijdens persoonlijke- en teamontwikkeling

Dit praktische werkboek geeft je inzicht in hoe jij als leidinggevende de kwaliteiten in jezelf en je team nog beter kunt benutten om de doelen effectiever te realiseren. Daarvoor moet je in de spiegel kijken en reflecteren: Wat doe ik goed als leidinggevende? Wat kan nog beter? En hoe dan?

Dit werkboek geeft je geen kritische feedback op wat je niet goed doet. Het geeft je feedforward. Dé brandstof om jouw leiderschap te verbeteren en jullie doelen nog succesvoller te realiseren.

Neem contact op met Muriel Schrikkema