(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Artikelen

Aanspreekcultuur: Onmisbaar binnen een High Performance Organisatie

In een wereld waar organisaties zich voortdurend moeten aanpassen en verbeteren om concurrerend te blijven, staat één uitdaging centraal: hoe transformeer je een goede organisatie in een High Performance Organisatie (HPO)? Het antwoord ligt vaak verborgen in het hart van de organisatiecultuur, specifiek in de kracht van een effectieve aanspreekcultuur. Deze cultuur is niet alleen een kwestie van feedback geven; het is een mindset, de manier waarop mensen met elkaar omgaan, leren en groeien.

De essentie van een HPO ligt in de bereidheid en het vermogen om continu te leren en te verbeteren. Dit vereist een cultuur waarin feedback niet gezien wordt als kritiek, maar als een kans om te groeien. Het gaat om het creëren van een omgeving waarin successen worden erkend en gevierd. Én waarin men ook openstaat voor het bespreken van verbeterpunten. Dit vraagt om ‘caring’ en ‘daring’ leiderschap dat successen benadrukt én ook het lef heeft om moeilijke gesprekken aan te gaan en constructieve feedback (feedforward) te stimuleren.Aanspreekcultuur: Onmisbaar binnen een High Performance Organisatie

De positieve en effectieve aanspreekcultuur dient door te dringen in alle lagen van de organisatie. Het betekent dat iedereen, van de CEO tot de nieuwste medewerker, zich bewust is van de gemeenschappelijke doelen en bereid is om elkaar te ondersteunen in het bereiken ervan. Dit omvat regelmatige, eerlijke discussies over prestaties, gedrag en bedrijfsprocessen, altijd met het oog op verbetering en vooruitgang.

Het ontwikkelen van een sterke aanspreekcultuur is een reis, geen bestemming. Het is een continu proces van reflectie, aanpassing en groei, dat moet worden ingeregeld / genormaliseerd. Wanneer een organisatie deze cultuur omarmt, wordt het een levendige, zichzelf versterkende entiteit. Medewerkers voelen zich meer betrokken en gewaardeerd, wat leidt tot hogere prestaties en tevredenheid. Tegelijkertijd wordt de organisatie als geheel meer veerkrachtig en flexibel, klaar om de uitdagingen en kansen van een snel veranderende wereld aan te gaan.

Dus, terwijl we streven naar uitmuntendheid in onze organisaties, laten we niet vergeten dat de kern van een HPO niet alleen ligt in wat we doen, maar ook in hoe we met elkaar omgaan. In onze 20-jarige reis hebben gezien dat organisaties die transformeerden in HPO’s allemaal focus hebben gelegd op het bouwen aan een continue dialoog en daarmee een open en constructieve aanspreekcultuur hebben gecreëerd. Een robuuste aanspreekcultuur is daarom het kloppend hart van elke High Performance Organisatie; het is de katalysator voor groei, innovatie en blijvend succes.

We ondersteunen veel profit en non-profit organisaties (o.a. RTL Nederland, GasunieRVO, Schadefonds Geweldsmisdrijven, Ministerie van Economische Zaken, Staatsbosbeheer, Wageningen Universiteit & Research, ABN Amro Bank, gemeente Maastricht, etc.) met het bouwen aan een open- en actiegerichte aanspreekcultuur. Wil je ook binnen jouw organisatie aan de slag? Neem dan contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Muriel Schrikkema (of 035 603 7979). Wil je met je organisatie groeien richting een High Performance Organisatie? Neem dan contact met Marco Schreurs (of 035-6037007).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
Houd je medewerkers betrokken, ambitieus en geïnspireerdHoud je medewerkers betrokken en geïnspireerd
HPO Workshop op maatInteractieve HPO-workshop op maat
Een veilige werkomgeving creëren, hoe doe je dat?Maatwerkprogramma: Effectieve gesprekken over grenzen en veiligheid
Cases