(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond Feedforward, Inclusie, High Performance Leiderschap en Samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het transformeren van de prestaties van teams en organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en mindbugsfeedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Lees verder

Testen

Direction gebruikt verschillende zelf ontwikkelde testen die wetenschappelijk en in de praktijk zijn bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en vrouwelijk leiderschap. De strategische doelstellingen van jouw organisatie vormen de basis. Het programma, de trainers, cases en uitkomsten brengen deelnemers en organisaties dichter bij de beoogde resultaten.

lees verder

Workshops

Regelmatig en met succes organiseren we voor diverse organisaties workshops of bijdrage aan een heidag / heisessie op maat. Een opsomming van deze workshops kunt u hieronder bekijken. Maar het is ook mogelijk om samen met u als opdrachtgever de juiste workshop samen te stellen. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen. Kijk op onze aparte website voor de feedforward workshops.

Workshop Ambitie

In deze workshop komen de volgende vragen aan het licht: Wat is ambitie? Hoe scherp heeft u voor ogen wat u wilt? Waarom is het belangrijk om te weten wat u drijft? Waarom werkt ambitie voor vrouwen net anders als voor mannen? Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop-MindbugsWorkshop Mindbugs ‘De voor(oor)delen van diversiteit’

Waarom zoeken we onbewust naar gelijken en zijn anderen daardoor minder zichtbaar? Tijdens deze workshop Mindbugs wordt dit geïllustreerd aan de hand van korte filmbeelden en interactieve oefeningen. We gaan in op de redenen waarom keuzes maken niet altijd zo logisch is als het lijkt. We kijken naar hoe onze hersenen werken en waarom zowel mannen als vrouwen onbewust vooroordelen hebben en op basis daarvan keuzes maken. Neem voor meer informatie contact op met Sanne van Doorn.

Workshop Het Spel binnen de organisatie

Hoe wordt het spel gespeeld en kan ik me daarin zichtbaarder opstellen? We gaan in op de informele regels van organisaties. Wat zijn die regels? Wat doe ik onbewust al goed en wat kan beter? Kan ik momenten benoemen en kiezen waarin ik me door een kleine aanpassing zichtbaarder kan opstellen, zonder mezelf te verloochenen? Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Strategisch communiceren

Tijdens deze workshop staat de politieke sensitiviteit centraal met onderwerpen als:
(Overzicht) Politiek Handelingsmodel: hoe ziet een besluitvormingsproces eruit? (Inzicht) Strategische analyse: hebben wij voldoende bevoegdheden om onze taken uit te voeren? (Invloed/zichtbaarheid) Het spel: hoe zorg ik ervoor dat ik meedoe? Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Onderhandelen

Hoe vaak ziet u kans tot onderhandelen? Waar kunt u allemaal over onderhandelen? Hoe komt het dat veel vrouwen minder verdienen en wat kunt u er aan doen? Onderhandelen doet u zo! Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Overtuigen, stem, invloed

Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe overtuigen in zijn werk gaat en wat ons invloed en overtuigingskracht geeft? Wat de kracht van Obama eigenlijk is? Hoe het kan dat sommige mensen meer voor elkaar krijgen dan anderen en dat niet altijd het beste plan wint? Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Wat moet ik nou met jou?!

Tijdens deze workshop staan we stil bij het feit waarom het toch zo lastig lijkt te zijn om succesvol om te gaan met niet-presteerders. Er worden handvatten uitgereikt over hoe u Workshop-niet-presteerdershier verbetering in kunt zoeken en hoe u hierin uw organisatie naar een hoger plan kunt tillen. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Overtuigend presenteren

Vaak proberen mensen tijdens een presentatie te voldoen aan de verwachtingen van anderen of aan een beeld dat ze van zichzelf hebben gecreëerd. Hierdoor ontstaat vaak nervositeit! Deze workshop zorgt ervoor dat deelnemers een verbinding leren maken met zichzelf (met eigen bezieling), zodat ze van daaruit anderen leren te inspireren. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop Leiding geven aan diverse teams

Wat kom je tegen als je leiding gaat geven aan een divers team? Deze workshop wordt aangeboden aan managers die van hun diverse team graag een succes willen maken. Hoe ga je om met de verschillen? Hoe stimuleer je een open dialoog? Wat te doen bij groot verschil van inzichten? We werken met hands on opdrachten en cases rond het leiden van een divers team. Opdrachten rond inclusiviteit, dialoog voeren, feedback geven/ontvangen en richting houden. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.

Workshop (Gender)Diversiteit als strategisch wapen

Aan de hand van een door Direction geschreven case bediscussiëren managers het doel van diversiteit en mogelijkheden om tot doorbraken voor meer gender diverse teams te komen. Aan de orde komen: Wat zijn de redenen dat vrouwen lastig doorstromen? Welke problemen ervaren zij in hun weg naar boven? Hoe ga je om met de mannen? Hoe verander je de cultuur van een organisatie of afdeling? Hoe begeleid je vrouwen op de best mogelijke manier? Wanneer moet je genderdiversiteit niet willen? Wat is de rol van senior management? Met behulp van de case komen mensen zelf tot inzichten en oplossingen. Neem voor meer informatie contact op met Sanne Ockhuijsen.