(035) 603 7979

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling, diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen profit-, non-profit- en overheidsorganisaties (klassikaal en/of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Trainingen

halfdaagse training

Unconscious Bias Workshop: Begrijpen & Aanpakken van onbedoelde vooroordelen in organisaties

We weten steeds beter hoe je besluiten neemt en we tellen steeds meer onbedoelde vooroordelen. Je hebt er minstens 188. In de veelgeprezen workshop Unconscious Bias leert Esther Mollema je wat onbedoelde vooroordelen zijn en welke invloed ze hebben op de besluiten die je op een dag neemt en hoe je deze aanpakt. Aandachtspunten in de workshop lees je in het programmaoverzicht.

“Esthers energie, kennis en humor hebben bijgedragen aan een geweldige workshop, met veel praktische voorbeelden. Esther is scherp, zeer kundig en durft gevoeligheden op een prettige manier bespreekbaar te maken. Een aanrader!”
Susanne Guntermann, Principal Consultant Synechron

Doelgroep

Voor iedereen die wil leren wat onbedoelde vooroordelen zijn en welke invloed ze hebben op de besluiten die je op een dag neemt en hoe je deze aanpakt.

Investering

Investering €475,- vrijgesteld van btw. Deze prijs is inclusief twee Direction Mindbugstesten die je vooraf maakt t.w.v. €90,-.

Indien je 2, 3 en 4 maart in een keer allemaal boekt betaal je geen 2.265 euro maar slechts 1.790 euro. Je krijgt de Unconscious Bias training er dus eigenlijk gratis bij
Als je 3 en 4 maart samen boekt betaal je geen €1.790,-, maar slechts €1.540,-, een korting van €250,-.

Neem contact op met Robert Smit voor meer informatie en de mogelijkheden!

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de training worden alleen de locatiekosten in rekening gebracht. Voor annuleren in de 4 weken voorafgaand aan de training is het totale bedrag verschuldigd. Vervanging is uiteraard in overleg mogelijk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Wat is de diversiteit paradox? Waarom is het lastig om wat je wilt werkelijk te realiseren?

  • Waarom zijn onbedoelde vooroordelen een belangrijk onderwerp als je meer diversiteit wilt? Hoe werkt dat in je brein? In dit vrolijke onderdeel onderga je kleine experimentjes om bias in je brein te ervaren. We gebruiken film en oefeningen. We bespreken hier ook de uitslagen van de Direction Mindbugs testen, die je vooraf op je eigen pc hebt ingevuld. Na afloop krijg je je persoonlijke rapport met veel extra achtergrondinformatie in je mailbox.
  • Wat is het resultaat van bias op ons werk en ons leven? Wat zijn de effecten van bias in onze organisatie en activiteiten? Waarom is juist in Nederland bias zo’n groot probleem – groter dan in veel andere landen?
  • Hoe kan je samen meer diversiteit bewerkstelligen door onbedoelde vooroordelen te verzachten? Esther laat je kennismaken en oefenen met twee bewezen methodes.
  • Wat is inclusie en waarom is inclusie een voorwaarde voor meer diversiteit en minder onbedoelde vooroordelen? We bespreken de ongeschreven regels van samenwerken, labelen en hoe inner groups zich vormen.
  • Wat doet inclusie met het welzijn van mensen? In dit onderdeel geven we ook aandacht aan hoe je mensen veiligheid en onveiligheid op hun werk ervaren en hoe je via inclusie onveiligheid elimineert.
  • Inclusie Goodybag: We geven je 9 makkelijke manieren om aan meer inclusie te werken.

 

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
De meest gewilde leiderschapskwaliteitenGezocht vrouwelijk talent
mindbugs testMindbugs Workshop
Cases