(035) 603 7979

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Trainingen

online training

Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team

Ook met je flexwerkers en millennials!

Deze workshop (gemiddelde waardering 9,4!) gaat niet over de middelmaat, maar hoe je middelmaat in jouw team kunt ontstijgen. We bespreken hoe High Performance Organisaties met laag presteerders omgaan en hoe ze toptalent nog verder laten bloeien. En hoe ga je succesvol om met je nieuwe generatie medewerkers, de millennials?

Effectief omgaan met niet- en hoog presteerders-3

Ons wetenschappelijk onderzoek naar high performance organisaties (HPO) staat zeer in de belangstelling. Deze workshop gaat over hoe HPO organisaties met laag presteerders omgaan en hoe ze toptalent nog verder laten bloeien. Hoe balanceer je als manager tussen top en slecht presterend talent in je team? Het niet besluitvaardig omgaan met niet-presteerders, maar ‘je kop in het zand steken’ als manager is een keuze die veel managers maken, maar bouwt niet aan HPO prestaties. Vaak weten managers uit onmacht niet wat ze kunnen en mogen doen. Met nietsdoen houd je als manager het niet-presteren zelf in stand, want je geeft zo gelegenheid aan de niet-presteerders ermee weg te komen. En erger nog,….alle aandacht die je besteedt aan je niet-presteerders, missen je hoog-presteerders. Die medewerkers die je team en organisatie juist succesvol de toekomst in koersen!

Je bent het jezelf en je hoog presteerders verplicht besluitvaardiger en daadkrachtiger om te gaan met je laag presteerders: geeft ze de juiste aandacht of stuur ze weg! De tijd die je daardoor overhoudt wil je effectief besteden aan je hoog-presteerders. Deze workshop gaat dus niet over de middelmaat.

Hieronder enkele referenties. Kijk voor de inhoud van het programma onder 'programmaoverzicht' en klik op 'Data & Inschrijven' voor de registratiemogelijkheden.

"Veel inzicht gekregen op het gebied van persoonlijke veranderingen die je kan toepassing in de aansturing."
Alyanne Westerveen - Westerduin Groep

"Inspirerend programma, nieuwe inzichten met praktische tools."
Carin Bobeldijk - RVO

“Zeer goed en verhelderend. De vragen die ik had zijn concreet beantwoord. Ik kan hierdoor mijn managementstijl aanpassen en deze effectiever maken!”
Iris Groustra, Global Manager Financial Markets bij ING Bank N.V

“Programma sluit perfect aan bij het HPO traject dat we met het management team volgen. Dit helpt ons zeker verder!”
Mieke van de Pasch, beleidsmedewerker personeel bij stichting KPOA

“Goed en gedegen verhaal. Door combinatie van een brede kijk op het onderwerp, maar ook een zeer gerichte focus op concrete details werd het zeer boeiend en praktisch toepasbaar!”
Ingeborg Hensen, Afdelingshoofd Verzekering Burgers bij College voor zorgverzekeringen

“De workshop over effectief omgaan met laag- en hoogpresteerders heeft alleen maar voordelen. Zeker vandaag. Er is een hoge werkdruk. Je werkt vaak met minder mensen, maar er moet wel meer gebeuren. En het werk moet af! Dus wat moet je dan doen? Als je niet enkel rekent op hoogpresteerders en ook meer potentieel begint te zien in laagpresteerders, biedt dat alleen maar voordelen. De lesstof is heel praktisch gericht. De cursus lééft echt”.
Anja Bon - Beheerder Kasteel Groeneveld – Staatsbosbeheer

Maatwerk training rond het programmaMuriel Schrikkema - Effectief omgaan met niet- en hoog presteerders

Deze trainingen organiseren wij veel binnen organisaties. Daarbij maken we ook gebruik van de feedforward analyse™. Deze meetlat geeft je inzicht welke kwaliteiten jij bezit om effectief om te gaan met laag en hoog presteerders. Waar doe je het goed en waar zit ruimte voor verbetering? Wil je meer weten over de maatwerkmogelijkheden voor dit programma? Neem dan contact op met Muriel Schrikkema voor het maken van een afspraak (T. 035–6037979).

Doelgroep

Leidinggevenden, managers, teamleiders en projectverantwoordelijken binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties.

Investering

Investering: Uw investering in deze waardevolle training is € 595,-. Dit bedrag is inclusief materiaal, gratis feedforward analyse™ en persoonlijke rapportage t.w.v. € 200,- en locatiekosten. Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW.

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de training worden alleen de locatiekosten in rekening gebracht. Voor annuleren in de 4 weken voorafgaand aan de training is het totale bedrag verschuldigd. Vervanging is uiteraard in overleg mogelijk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Voor meer informatie over deze workshop kun je contact opnemen met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs (035 603 7979).

Programma: Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team, ook op afstand

Deze training is inspirerend en uitdagend.

Aan bod komt o.a.:

Inspiratie

  • Wat doe je met die medewerkers die het teamresultaat zeer positief of negatief beïnvloeden?
  • Hoe ga je met ze om? Hoe inspireer je ze?
  • Hoe werkt aansturen op afstand?
  • Wie moet er welke aandacht krijgen?
  • Moet je de hoog en laag presteerders laten samenwerken of juist niet?
  • Wanneer is het genoeg met laag presteerders en is afscheid nemen de oplossing?
  • Hoe balanceer je als manager tussen top en slecht presterend talent in je team?
  • Hoe ga je succesvol om met de verschillende generatie medewerkers en flexwerkers?

Challenge

Op basis van de feedforward analyse™ krijg je inzicht welke kwaliteiten jij bezit om effectief om te gaan met laag en hoog presteerders. Waar doe je het goed en waar zit ruimte voor betering. Laat je ze juist samenwerken of niet? Daarnaast leer je een succesvoller dialoog aan te gaan met je medewerkers, met je laag presteerders, je hoog presteerders en met de nieuwe generatie medewerkers zoals flexwerkers en millennials. Hoe communiceer je en geef je effectief feedback, wat werkt motiverend? Wat doe je al goed en wat maakt je mogelijk nog effectiever?
Met welk ander gedrag ga jij de komende 66 dagen experimenteren voor nog meer succes?

Kijk voor deelnamemogelijkheden onder het tabje ‘Data & Inschrijven’!

 

“Theoretisch met prachtige praktijkvoorbeelden. Gewoon Top!”
Roy de Wit, SNT

“Dank voor de inspirerende workshop! Veel informatie, heel praktisch en duidelijk door de praktijkvoorbeelden.”
Angela Buizer, 2Samen

Dit is een online training die individueel of met je (management)team kan worden gevolgd. Uiteraard is maatwerk altijd een mogelijkheid. Neem dan contact op met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs (T. 035-6037979) om je wensen te bespreken en een startdatum in te plannen. Of vul het onderstaande formulier in:

Trainers

Muriel Schrikkema

Inschrijven


M V

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Om spam te voorkomen graag het antwoord op onderstaande som invullen.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
1-daagse teamontwikkeling - Effectiever samenwerken met resultaat1-daagse teamontwikkeling: Effectiever samenwerken met resultaat
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
Feedback geven en ontvangenFeedback Geven en Ontvangen
Cases