(035) 603 7979

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Trainingen

halfdaagse training

Masterclass Inclusieve Vacatureteksten Schrijven

– LEER HET GEWOON VAN JANTIEN VAN DRIEL

Jantien – met wie Esther de laatste editie van Inclusief Werven, Selecteren en Schrijven schreef die je gratis kunt downloaden – Inclusief werven, selecteren en schrijvengeeft een Masterclass Inclusieve Vacatureteksten Schrijven. In deze praktische masterclass deelt ze de laatste inzichten op het gebied van inclusie en de kracht van tekst. Je neemt je eigen vacatureteksten mee en Jantien helpt je deze stapje voor stapje te verbeteren. Succes verzekerd als je meer divers talent wilt interesseren. Beperkt plek voor optimale aandacht van Jantien.

De tijden van deze training in Rotterdam zijn: 9.30 – 12.30 uur.

Doelgroep

Voor iedereen die inclusieve vacatureteksten wil leren schrijven, waaronder Recruiters, HR adviseurs, managers en medewerkers (arbeidsmarkt) communicatie, lijnmanagers en andere geïnteresseerden.

Investering

Je investering in deze intensieve en waardevolle training is € 435,-. Onze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de training worden alleen de locatiekosten in rekening gebracht. Voor annuleren in de 4 weken voorafgaand aan de training is het totale bedrag verschuldigd. Vervanging is uiteraard in overleg mogelijk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

In deze praktische masterclass deelt ze de laatste inzichten op het gebied van inclusie en de kracht van tekst. Je neemt je eigen vacatureteksten mee en Jantien helpt je deze stapje voor stapje te verbeteren. Succes verzekerd als je meer divers talent wilt interesseren.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
mindbugs testMindbugs Workshop
Cases