Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

De eerste stap richting een High Performance Team / Organisatie

Op basis van ruim 15 jaar onderzoek en ervaring verzorgen de HPO Experts dr. André de Waal en Marco Schreurs deze inspirerende en uitdagende workshop. Ze bespreken hoe je bouwt aan een High Performance Team of Organisatie. En wat dat vraagt van leidinggevende en medewerkers. Daarnaast bespreken ze wat de belangrijkste uitdagingen zijn om high performance te worden.

André en Marco houden je de HPO-spiegel voor. Dit alles met als doel om je te inspireren te groeien richting een High Performance Team of Organisatie. Teams waar talenten graag bij willen (blijven) werken. Waar medewerkers gelukkig zijn en optimaal samenwerken. Waar iedereen elkaar uitdaagt om het elke dag net even beter te doen.

Inspiratie

Tijdens deze inspirerende workshop komen meerdere casestudies van organisaties die het goed lukt aandacht te besteden aan de 35 HPO-kwaliteiten die hoog correleren met excellent presteren aan bod.

Deelnemers krijgen vooraf het e-boek “Een HPO…wat is dat?” van Marco Schreurs, toegestuurd.

Challenge

Voorafgaand aan de workshop vragen wij de deelnemers zichzelf te scoren op de 35 succesfactoren van High Performance. Wat gaat al goed en waar heb jij met je team net andere aandacht aan te besteden? De resultaten gebruiken we om deze workshop zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten op de uitdagingen van de deelnemers.

Mobiele versie afsluiten