(035) 603 7979

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie, vrouwelijk leiderschap en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Trainingen

1 -daagse training

D&I TRENDS 2020 Summit door Esther Mollema

De laatste kennis en inspiratie rond diversiteit en inclusie in een wervelende dag (09.00 - 17.00 uur). We reizen de wereld af voor nieuwe inzichten, best ideas en resultaat. Een keer per jaar zetten we ze voor jou op een rijtje om jouw D&I plannen nieuwe scherpte en daadkracht te geven.

Van 2-4 maart vindt Diversiteit & Inclusie (D&I) Trends 2020 plaats met onze expert Esther Mollema. Na het enorme succes van de eerste D&I dag in 2019 deelt D&I expert Esther Mollema ook in 2020 de nieuwste onderzoeken en vertaalt deze naar praktische inzichten en acties voor het komend jaar voor jou. We hopen dat dit ook een bijeenkomst zal zijn waar jij kennismaakt met experts en geïnteresseerden van andere organisaties.

De initiator en je lab begeleider

Esther Mollema inspireert je met onderzoeken, inzichten en praktische voorbeelden en selecteert uit haar ruime ervaring bij organisaties.

Esther is oprichter en managing director van Direction en het High Performance Organization Center. Voordat ze deze bedrijven initieerde werkte ze als managing director van een grote trainingsorganisaties. Ze woonde, studeerde en werkte ze in Japan, Duitsland, de Verenigde Staten en Nederland. Ze heeft een MBA met een focus op intercultureel communicatie.
De laatste 12 jaar richt Esther zich op het geven van trainingen, lezingen en masterclasses over High Performance, leiderschap en diversiteit. Ze wordt regelmatig geïnterviewd over de uitdagingen van diversiteit en inclusie. TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland. Esther is de auteur van twee boeken over diversiteit en inclusie: 50% more talent (2009) en Succes in Veelvoud (2015).

Onze referenties

Onze adviezen worden gewaardeerd door topmerken. We zijn vereerd dat leidende universiteiten en onderzoeksinstellingen ons hebben gekozen als hun samenwerkingspartner op het gebied van diversiteit en inclusie. We werken op dit moment (naast vele profit, non-profit en overheidsorganisaties) voor 7 top universiteiten.

Doelgroep

We nodigen de volgende mensen uit om mee te doen:

  • D&I managers – ervaren en nieuw
  • D&I champions
  • Senior HR managers in recruitment, retention, learning & development en organisatie ontwikkeling
  • Lijnmanagers die diverse teams bouwen en beter willen benutten

Investering

Investering €895,- vrijgesteld van btw.

Indien je 2, 3 en 4 maart in een keer allemaal boekt betaal je geen €2.265,- maar slechts €1.790,-. Je krijgt de Unconscious Bias training er dus eigenlijk gratis bij. Als je 3 en 4 maart samen boekt betaal je geen €1.790,-, maar slechts €1.540,-, een korting van €250,-.

Neem contact op met Robert Smit voor meer informatie en de mogelijkheden!

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de training worden alleen de locatiekosten in rekening gebracht. Voor annuleren in de 4 weken voorafgaand aan de training is het totale bedrag verschuldigd. Vervanging is uiteraard in overleg mogelijk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

 

.

Onderwerpen voor de 2020 Summit zijn onder andere:

  • Waarom vrouwen eigenlijk geen diversiteit brengen en waarom je er toch op moet sturen.
  • Hoe ga je om met bewuste of onbewuste weerstand op de D&I plannen?
  • Waarom goede ónboarding de sleutel is voor het laten slagen van je diverse talenten.
  • Hoe buitensluiting in het brein werkt en hoe het mensen minder capabel maakt.
  • Waarom inclusie de sleutel is voor veiligheid in teams en hoe je dit vormgeeft.

Esther werkt de hele maand januari aan de voorbereiding van deze conferentie. Ze reist naar verschillende continenten voor inspiratie en new ideas en verwerkt die in deze jaarlijkse conferentie.

Niet te missen voor D&I experts, ambassadeurs én leiders die meer resultaat wensen.

3 maart 2020

Locatie

Locatie Amsterdam

Trainers

Esther Mollema

Inschrijven


M V

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Om spam te voorkomen graag het antwoord op onderstaande som invullen.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
mindbugs testMindbugs Workshop
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases