Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Feedforward analysegesprek

Maatwerktraining Feedforward in Leiderschap

Om de inzichten uit het boek ‘Feedforward in Leiderschap’ nog beter te vertalen naar jouw eigen leiderschap is naast het beantwoorden van de reflectievragen in het boek, ook het inzetten van de feedforward analyse™ aan te raden. Dat helpt jou om je eigen leiderschap nog beter te onderzoeken en tevens om de vertaling te maken naar je eigen team en situatie. Feedforward in Leiderschap

Voorafgaand aan het gesprek met Muriel Schrikkema gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten middels de 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. De feedforward analyse™ is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die aan de basis van high performance leiderschap liggen. We werken niet met cijfers. Jij en je respondenten selecteren in gemiddeld acht minuten de kwaliteiten die jij zichtbaar laat zien. Dit maakt deze werkwijze leuker, betrouwbaarder en sneller.

De resultaten koppelen we vervolgens terug in een heldere individuele rapportage en vormen de basis voor het individuele analysegesprek met Muriel. Jouw leiderschap staat in dit gesprek centraal. Op basis van individuele of teamdoelen en intenties (‘de meetlat’) krijg je inzicht in de vraag welke kwaliteiten en welk gedrag je al effectief inzet. Ook krijg je inzicht in de kwaliteiten die je nog verder kunt ontwikkelen, evenals concrete handvatten hoe dat te doen.

De rapportage en het analysegesprek geven je feedforward. Dé brandstof om te blijven leren, ontwikkelen en doelen nog succesvoller te realiseren.

Middels de unieke code in jouw boek, wordt de aankoopprijs van het boek in mindering gebracht op de aankoop van de feedforward analyse™ en bijbehorend analysegesprek. 

Mobiele versie afsluiten