(035) 603 7979

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Trainingen

online training

Feedforward analysegesprek

Om de inzichten uit het boek ‘Feedforward in Leiderschap’ nog beter te vertalen naar jouw eigen leiderschap is naast het beantwoorden van de reflectievragen in het boek, ook het inzetten van de feedforward analyse™ aan te raden. Dat helpt jou om je eigen leiderschap nog beter te onderzoeken en tevens om de vertaling te maken naar je eigen team en situatie. Feedforward in Leiderschap

Voorafgaand aan het gesprek met Muriel Schrikkema gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten middels de 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. De feedforward analyse™ is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die aan de basis van high performance leiderschap liggen. We werken niet met cijfers. Jij en je respondenten selecteren in gemiddeld acht minuten de kwaliteiten die jij zichtbaar laat zien. Dit maakt deze werkwijze leuker, betrouwbaarder en sneller.

De resultaten koppelen we vervolgens terug in een heldere individuele rapportage en vormen de basis voor het individuele analysegesprek met Muriel. Jouw leiderschap staat in dit gesprek centraal. Op basis van individuele of teamdoelen en intenties (‘de meetlat’) krijg je inzicht in de vraag welke kwaliteiten en welk gedrag je al effectief inzet. Ook krijg je inzicht in de kwaliteiten die je nog verder kunt ontwikkelen, evenals concrete handvatten hoe dat te doen.

De rapportage en het analysegesprek geven je feedforward. Dé brandstof om te blijven leren, ontwikkelen en doelen nog succesvoller te realiseren.

Middels de unieke code in jouw boek, wordt de aankoopprijs van het boek in mindering gebracht op de aankoop van de feedforward analyse™ en bijbehorend analysegesprek. 

Doelgroep

Leidinggevenden die vanuit hun eigen kwaliteiten en persoonlijk leiderschap met met nog meer succes (team)doelen willen realiseren.

Investering

Je investering in de feedforward analyse™, je persoonlijke rapportage en het analysegesprek met Muriel Schrikkema bedraagt in totaal € 450,-. Middels de unieke code in jouw boek, wordt de aankoopprijs van het boek in mindering gebracht op dit bedrag.

Al onze programma’s zijn vrijgesteld van btw.

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de feedforward analyse™ worden geen kosten in rekening gebracht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Onderdelen feedforward analysegesprek

  1. feedforward analyse™
    Voorafgaand aan het gesprek met Muriel Schrikkema gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten middels de 360° breinvriendelijke feedforward analyse™. De feedforward analyse™ is gebaseerd op de belangrijkste 48 kwaliteiten die aan de basis van high performance leiderschap liggen. De feedforward analyse™ werkt niet met cijfers. Deelnemers en respondenten selecteren in gemiddeld acht minuten de kwaliteiten die je zichtbaar laat zien.
  2. feedforward rapportage
    Na ongeveer 2 weken (tijdstip bepalen we samen) ontvang je van ons jouw feedforward rapportage met daarbij een korte huiswerkopdracht. We stellen je de open vraag: welke 3 kwaliteiten zijn volgens jou essentieel om samen met je team succesvol teamdoelen te realiseren? Wat vraagt dat van jouw leiderschap?
  3. feedforward analysegesprek
    Daarna maken we een Teams/Zoom afspraak (1,5 uur) met je. Je kijkt samen met feedforward expert en mede auteur van het boek, Muriel Schrikkema, naar wat jij al goed doet in je leiderschap én hoe je dat nog beter kunt doen. Volgens jezelf en volgens je omgeving. Wat de analyse en het gesprek zo leuk maakt is dat we niet van een 2 een 3 proberen te maken. Het uitgangspunt vormt wat er al goed gaat én hoe je je leiderschap positief kunt aanscherpen. Uiteraard komen de belangrijke inzichten voor jou uit het boek ook langs in het individuele gesprek.

 

Middels de unieke code in jouw boek, wordt de aankoopprijs van het boek in mindering gebracht op de aankoop van de feedforward analyse™ en bijbehorend analysegesprek.

‘Wat mij vooral heeft geholpen, is het feit dat ik opnieuw kon beseffen welke kwaliteiten anderen in mij herkennen en waarderen. Dat was voor mij dat extra duwtje in de rug dat ik nodig had. Het gaf me de moed om vanuit mijn eigen kracht invulling te geven aan mijn verantwoordelijkheden.’
Joachim Berkenbosch – Manager bij Royal FloraHolland

‘Het is heel prettig om op deze manier naar jezelf en anderen te kijken. Ik heb nu een betere indruk van het ontwikkelpotentieel van mijn afdeling.’
Karin van der Ploeg – Regiomanager bij Qirion B.V.

‘Als manager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland probeer ik feedforward altijd en overal toe te passen. Ik ben ervan overtuigd dat op die manier de boodschap altijd veel beter overkomt. Mensen luisteren beter, ze zijn gemotiveerder en willen er ook iets aan doen.’
Suzanne Verboon – Afdelingsmanager bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

De feedforward analyse™ en het bijbehorende analysegesprek zijn online. Jij beslist zelf wanneer je de analyse wilt starten en wanneer je het gesprek met Muriel Schrikkema wilt inplannen. Neem contact met ons op om je voorkeuren te bespreken.

Trainers

Muriel Schrikkema

Inschrijven


M V

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Om spam te voorkomen graag het antwoord op onderstaande som invullen.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
feedforward professionalgecertificeerd feedforward toepassen binnen je organisatie
Kwalitatief goede ontwikkelgesprekken voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
Maatwerktraining Feedforward in LeiderschapMaatwerktraining: Feedforward in Leiderschap
Cases