Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Ervaren loopbaancoach: 5 sessies en feedforward analyse™

Muriel Schrikkema (NL/EN) is een zeer ervaren loopbaancoach (kantoor te Hilversum of online coaching) en helpt veel klanten verder in het realiseren van hun ambities. Wil je ook verder met je loopbaan? Op basis van nieuwe inzichten formuleer je prachtige intenties om sommige zaken net even anders aan te pakken om nog effectiever te worden. Je weet echter dat daar meer voor nodig is dan alleen de juiste intenties. Loopbaancoaching helpt je om met meer grip en focus je te richten op wat je al goed doet en wat je nog effectiever wilt doen in jouw rol-uitoefening. Je krijgt scherp zicht op je gedragsdoelen en hoe je deze vanuit je kwaliteiten daadwerkelijk gaat realiseren.

“Muriel is erg gedreven in haar vak en wil het beste voor degene die het coach traject ingaat. Ze geeft goede handvaten en legt alles op een zodanige manier uit dat het begrijpbaar en makkelijk toepasbaar is in het dagelijks leven. Daarnaast kijkt ze ook verder met je naar de langere termijn en hoe daar de handvaten gebruikt kunnen worden. Ze staat open voor elke richting die je zelf op wilt en helpt je bij je eigen doelvragen.”
Coachclient

Mogelijke onderwerpen om op te pakken met een loopbaancoach

“Veel andere analyses zijn enkel gebaseerd op self-assessments. En dat is, volgens mij, onvoldoende. Het is heel moeilijk zo niet onmogelijk om jezelf als mens “objectief” te beoordelen. feedforward daarentegen maakt ook gebruik van input van mensen uit je directe omgeving. Tijdens de analyse heb ik het bijvoorbeeld heel breed aangepakt. Zo vroeg ik input aan collega’s, mijn broers, mijn vrouw, vrienden. feedforward benadrukt wat je kan en wat het met je doet én hoe je nog effectiever kunt worden. Zo gaf feedforward mij vertrouwen in mijn rol als manager”.
Joachim Berkenbosch – Manager Royal FloraHolland

Mobiele versie afsluiten