Artikel

Diversiteit doe-het-zelf boek Succes in Veelvoud alleen voor resultaatgerichte managers

Lees verder
Esther Mollema - Diversity and Inclusion expert

Training

3-daagse Training: Macht en Politiek handelen in Organisaties

Lees verder
3-daagse Training: Macht en Politiek handelen in Organisaties

Artikel

Meer diversiteit? Herken je mindbugs!

Lees verder
Mindbugs interview - Florijn DNB

Trainingen

1-daagse training: 7 carrière boosters voor vrouwen

Je wilt verder met je loopbaan en je weet dat daar meer voor nodig is dan de juiste opleiding en hard werken. Deze eendaagse training van Esther Mollema helpt je om meer grip en focus op je loopbaan te krijgen. Je krijgt scherp inzicht in je doelen en ambities en hoe je deze kenbaar maakt. Bepaal net als meer dan 10.000 andere vrouwelijke talenten welke van de 7 carrière boosters ook voor jou gelden en hoe je hier het beste mee om kan gaan.

 1. Authentiek: Wat is jouw unieke kracht en wat zijn je drijfveren?
 2. Ambitie: Focus op wat je wilt bereiken. Waarom je niet 1 maar 5 ambities nodig hebt voor een fijne balans in je leven.
 3. Netwerken: In welke innergroup zit je en hoe kan je dat bijsturen? Makkelijke tips die je helpen.
 4. Resultaat halen met zelfvertrouwen: Ken de ongeschreven regels van succes van je organisatie. In één uur leren we je anders kijken naar het spel van je organisatie.
 5. Mindbugs: Heb jij onbewuste aannames en nog belangrijker: wat denken mensen over jou? Over eerste indrukken en onbewuste voorkeuren.
 6. Baas of Baan: Kies je de baas of kies je de baan?
 7. Onderhandelen: 7 golden rules om te krijgen wat je verdient.

Succesvolle vrouwen die de training bij ons volgden geven door welke inzichten tot het meeste resultaat leiden en zo is de training altijd in beweging. Graag delen we enkele van de ruim 10.000 aanbevelingen van andere vrouwen:

"Super training door combinatie van groepswerk en inzichten gebaseerd op onderzoek."
Mattanja de Boer - Eurofound

"Goed gestructureerde training. Informeel, maar tegelijkertijd heel leerzaam."
Rachelle Kamp - TU/e

"Uitstekende en diverse training die verschillen zichtbaar maakt en tips geeft hoe met die verschillen om te gaan. Zeer aan te bevelen!"
Janet Nijsten - ABN AMRO

"Wat een luxe om zo'n dag bij jezelf stil te staan en inspiratie en waardevolle inzichten op te doen."
Mireille Kip - Hogeschool Windesheim

“Zeer nuttig, had ik jaren eerder moeten doen!”
Ingeborg Höld – Engineering Manager NXP

"Deze training heeft mij enorm geïnspireerd om écht mijn ambitie waar te gaan maken."
Liesbeth Leurdijk – Airline Marketeer Schiphol

"Veel inzichten gekregen, op een leuke manier gebracht."
Jorien Soethout, Clustermanager Zorg, Regioplan Beleidsonderzoek

"Inhoudelijk heel interessant, zeer gefundeerd, verrassend en leerzaam. Fijne interventies n.a.v. persoonlijke vragen. Bedankt voor deze training."
Wendy de Wild, senior adviseurs public affairs, Dröge en van DrimmelenEsther Mollema Diversity & Inclusion expert

"Terugkijkend realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema alle vrouwen heeft gegeven. Hoop dat ik weer een training kan volgen en van haar kan leren!"
Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

"Een uitstekende basis voor vrouwen om bewust hun carrière te plannen!"
Sabrina Jim, a.s.r.

"Prima training! Ik heb inzichten gekregen in mijn drijfveren en ambities en hoe ik binnen mijn organisatie ervoor kan zorgen dat ik hier invloed op heb."
Manon Schrijnemaekers, Hogeschool Windesheim

"Goede training, met veel enthousiasme gegeven. Dit werkt inspirerend!"
Viool Schreuder - Ketenmanager Service Telfort Mobiel

"De training heeft veel inzicht gegeven in het spel dat gespeeld wordt en hoe ik mij hierin beter kan bewegen."
Nicole Boden - EY

Doelgroep

Voor vrouwen die hun ambities willen waarmaken en het maximale uit zichzelf willen halen, en zo een bijdrage leveren aan het succes van de organisatie waarvoor zij werken. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en minimaal HBO werk- en/of denkniveau.

Investering

Je investering in deze intensieve en waardevolle training is € 695,-. Dit bedrag is inclusief casemateriaal, twee boeken van Esther Mollema (50% meer talent en Succes in Veelvoud) en locatiekosten. Onze trainingen zijn vrijgesteld van btw.

In geval van annuleren tot 4 weken voor aanvang van de training worden alleen de locatiekosten in rekening gebracht. Voor annuleren in de 4 weken voorafgaand aan de training is het totale bedrag verschuldigd. Vervanging is uiteraard in overleg mogelijk. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Maatwerktrainingen rond Vrouwelijk Leiderschap:

Wil je meer weten over de maatwerkmogelijkheden voor dit programma? Neem dan contact op met Sanne Ockhuijsen (of T. 035–6037979).

Programma (9.30 – 17.00 uur)

Tijdens deze inspirerende 1-daagse training krijg je van Esther Mollema de handvatten om zelf aan het roer van je carrière te gaan staan. Je kijkt naar jezelf, je eigen organisatie en je maakt concrete plannen en actiepunten om je carrière (nog) succesvoller te maken.

 1. Authentiek: Ontdek wat jou uniek maakt
  Om te achterhalen wat jou sterk maakt, gaan we op zoek naar jouw wortels. Waarom is werk belangrijk voor je en wat drijft je daarbij ten diepste?
 2. Ambitie: Focus op wat je wil bereiken. Niet 1 maar 5 ambities!
  Heb je een duidelijke ambitie en spreek je die uit? Of weet je vooral wat je niet wilt? Zit onzekerheid je soms in de weg? Leer wat vrouwen kunnen doen om hun talenten beter in ambities te vertalen. En hoe je ervoor zorgt deze inspiratie ook daadwerkelijk in actie om te zetten.
 3. Netwerken: Breng je netwerk en de innergroup in kaart en maak je je handelinsgplan
  Kennen de juiste mensen jou en hoe bepaal je dat? Daar gaan we samen naar kijken en we leren je hoe je je netwerk klaarmaakt voor jouw ambities op een laagdrempelige manier.
 4. Resultaat halen: Ken de ongeschreven regels van succes van je organisatie
  Het spel van organisaties – it is still too much a man’s world
  Het is niet zo raar dat mannen het spel beter spelen dan vrouwen. Zij hebben het tenslotte bedacht. Maar onze nieuwe wereld vraagt om andere waarden. We behandelen de regels van het spel. Door middel van een oefening kun je bepalen of jij een goede ‘spelspeler’ bent.
 5. Mindbugs: Heb jij onbewuste aannames?
  Aan de hand van een aantal grappige en verbluffende testjes ervaar je zelf hoe eerste indruk werkt en hoe mensen leiderschap in een ander ontdekken. Het is echt anders dan je denkt.
 6. Baas of Baan: Kies je de baas of kies je de baan?
  Dit is een van de punten in je carrièreplan waar je geheel zelf sturing aan kan geven: het kiezen van je baas. Hier moet je dan ook geen fouten mee maken. We analyseren met jou of je goed zit.
 7. Onderhandelen: Je carrière in lijn met de benchmark. 7 gouden regels voor onderhandelen
  In het ‘spel’ moet je veel gelegenheden zoeken om te onderhandelen om je eigen positie te verbeteren. Kan jij daar nog iets aan verbeteren? Er zijn zeven gouden regels voor onderhandelen waar we tijdens deze training mee aan de slag gaan!

Deze training is een evergreen die al 10 jaar door ons wordt gegeven. Gemiddelde waardering voor de training is altijd een 9+, ongekend voor Nederland. Esther Mollema zorgt er persoonlijk voor dat de training telkens wordt aangepast aan de actualiteit en nieuwe inzichten.

Wil je meer weten over dit programma? Neem dan contact op met Sanne Ockhuijsen (T. 035–6037979).

16 oktober 2018

Inschrijven

Locatie

Boutique Hotel Sterrenberg
Houtkampweg 1
6731 AV Otterlo
+31 318 591 228
http://www.sterrenberg.nl/nl/r/contact+_s_+route
Bekijk op Google Maps

Trainers

Esther Mollema

Esther Mollema

Esther Mollema (1965) is oprichter en directeur van Direction en het HPO Center. Na haar studies aan Nyenrode en Thunderbird in Phoenix heeft ze gewerkt als directeur van verschillende trainingsorganisaties in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Esther Mollema wordt gezien als een van de grootste beïnvloeders en denkers op het gebied van vrouwelijk leiderschap, gender awareness, mindbugs en diversiteit binnen Nederland. Esther MollemaNaast de trainingen en masterclasses die zij geeft, begeleidt en adviseert zij ook veel organisaties. In november 2009 verscheen haar 1e boek: 50% meer talent; zo scoor je met vrouwen. In 2015 haar 2015 haar tweede boekSucces in Veelvoud‘. Esther Mollema is ook initiatiefneemster van het Professional Boards Forum in Nederland, partner van de feedforward analyse™ en is Esther opgenomen in The Next Women 100 lijst 2014 en 2016.

"Dank voor je krachtige verhaal en je geweldige presentatie. Er zijn er maar weinig die het zo natuurlijk kunnen als jij. Ik was onder de indruk hoe je de mensen alert en geboeid hebt gehouden."
Cyndia Dreessen, Senior HR Advisor FMO

"Enorm veel positieve reactie gekregen over awareness training. Raad van Bestuur vond de training echt heel goed. Energiek, goed onderbouwd, met humor maar met ook veel kracht. Ze hebben besloten alle managers te gaan trainen!"
Alma Krug, diversiteitsmanager Heijmans

"Terugkijkend realiseer ik mij weer welk geweldig cadeau Esther Mollema alle vrouwen heeft gegeven. Hoop dat ikDownload hier 50% meer talent weer een training kan volgen en van haar kan leren!"
Ilse Roeleveld, Compliance Officer ING

 

Neem voor meer informatie over Esther Mollema contact op met Sanne Ockhuijsen.

M V

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

Om spam te voorkomen graag het antwoord op onderstaande som invullen.