nlNederlands

Maatwerk training

Mindfulness: Van ‘Mind full’ naar ‘Mindful’

Lees verder
Mindfulness - Van Mind full naar Mindful (3)

Case

Mentor Mentee Programma voor Universiteit Twente

Lees verder
Mentor Mentee Programma voor Universiteit Twente

Training

Masterclass High Performance Leiderschap

Lees verder
Masterclass High Performance Leiderschap

Actueel

Terugblik op de training ‘Female Leadership’ en de training ‘Macht en politiek in organisaties’

11 december 2012

training 'Female Leadership' en de training 'Macht en politiek in organisaties'Afgelopen jaar hebben we door onze open trainingen weer veel mensen de juiste boost kunnen geven. Dit betekent dat we er naar uitkijken om in 2013 weer enthousiaste mensen af kunnen leveren. Lees hieronder de reacties van deelnemers aan de training Vrouwelijk Leiderschap / Female Leadership en de training Macht en politiek in organisaties.

Female Leadership Training

Ockje Tellegen: “De cursus Female Leadership was een eye-opener voor me. Twee volle dagen heb ik met inspirerende mensen om me heen mijn ambities uitgesproken. Ook heb ik concrete doelen geformuleerd om die ambities te bereiken. Dit was voor mij ontzettend zinvol. De cursus heeft me ‘op scherp gezet’. Ik kwam thuis met een lijstje met een aantal concrete voornemens waarmee ik nog die week aan de slag ben gegaan. Dat de cursus heeft geleid tot m’n kandidatuur voor de Tweede Kamer is te veel gezegd, maar één van de wijze lessen uit de cursus was: ‘Spreek je ambities hardop uit’. Iets waar veel vrouwen niet goed in zijn. Die wijze les zat goed tussen mijn oren toen ik m’n gesprek had met de scoutingscommissie van de VVD. In mijn nieuwe functie als kamerlid, hoop ik oprecht dat ik een aanspreekpunt kan worden voor al die ambitieuze vrouwen die zo nu en dan een extra duw in de goede richting nodig hebben.

Susan Oudshoorn, KPN: “Ik ben weer volledig geïnspireerd om met een aantal ontwikkelpunten aan de slag te gaan en alerter te zijn op het spel binnen mijn organisatie. De training was zeer positief en zeker aan te raden.”

Ik heb in de twee dagen echt een goed beeld gekregen van het spel dat gespeeld wordt op de werkvloer en vooral hoe ik daar mijn eigen draai aan kan geven. Naast de confronterende inzichten en concrete acties die ik voor mezelf heb meegenomen vond ik de twee dagen enorm inspirerend. Wat ik heel leuk en waardevol vind is dat ik nog steeds contact heb met de groep waarmee ik de training heb gevolgd.

Training Macht en politiek in organisaties

“De respectvolle manier waarop Muriel Schrikkema ons persoonlijk heeft geraakt, was een essentieel onderdeel van deze training. Want onder haar persoonlijke begeleiding ben ik nu in staat om nog beter ‘volwassen’ gesprekken aan te gaan en me minder te laten leiden door mijn eigen emoties.”

“Het politieke krachtenveld was voor mijn een openbaring. Ik weet nu hoe je politiek handelen als een ambacht kunt benaderen en uitoefenen. Ik kan iedereen deze training aanraden.”

Voor meer informatie over onze open trainingen, bekijk ons aanbod of neem contact op met Sanne van Doorn. Klik hier voor meer informatie over onze maatwerk trainingen!