(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Nieuws

vrijdag, 31 mei 2013

Succesvolle 2e bijeenkomst van het Nederlands Professional Boards Forum

Na de eerste succesvolle bijeenkomst van het Professional Boards Forum is op 29 mei voor de tweede keer de top van het Nederlandse bijeengekomen. Maar liefst 25 voorzitters en leden van raden van bestuur en commissarissen, werden via een bijzondere netwerkformule in contact gebracht met 40 potentiële vrouwelijke commissarissen.

Het welkomstwoord was van Elin Hurvenes, oprichtster van het Professional Boards Forum in Noorwegen en de UK. Daarna was het de beurt aan Alexander Rinnooy Kan, commissaris bij De Nederlandsche Bank en verbonden aan de VU. Hij sprak over het belang en de balans van diversiteit in bestuurlijk lagen. “Diversity delivers creativity, customer awareness and coherence. But it is up to us to deliver.”

Albert Röell, CEO Kas Bank, was één van de bestuurders die ook deelnam aan de vorige bijeenkomst. Aan de hand van een interview door Esther Mollema, vertelde hij over zijn zeer goede ervaringen van de eerste sessie en het succesvolle resultaat.Na deze introductie begon het gezelschap aan het belangrijkste deel van dit event: het netwerken. Hiervoor was een speciale vorm ontwikkeld die zelfs nog tijdens de afsluitende borrel werd voortgezet.

 

Reacties van de deelnemers

Brigit Otto, directeur Airport Operations Schiphol: “Ik vind dit een bijzonder interessant podium om mensen te ontmoeten uit de raad van commissarissen, te netwerken en te praten over onderwerpen met mensen met verschillende expertises en achtergronden.

Helen Mets-Morris, VP and Managing Director Avery Dennison: “An outstanding event with an extremely high quality of Chairmen, CEO’s and executive females present. The Boardsforum is an investment in time that I would recommend to all senior female executives looking for future board appointments as well as Chairmen looking for visibility of top female talent.

Angelique Paulussen, EVP Corporate Communications & Branding DSM: “Wat me opviel was de veelheid aan vrouwelijk talent die hier aanwezig was en de bijzondere wijze van samenwerking. De gun-factor was erg groot. Ik zal het zeker aanbevelen.

Marike van Lier Lels, commissarissen Reed Elsevier: “Na twee keer als chairman deelgenomen te hebben, kan ik wel zeggen dat dit een perfect platform is voor vrouwen om eens in de keuken van een commissariaat te kijken.

Direction, Nederlandse partner van het Boardsforum

Het Professional Boards Forum organiseert deze bijeenkomsten om talentvolle vrouwen een platform te bieden hun visie ten toon te spreiden over complexe strategische, bestuurlijke en financiële issues en de toegevoegde waarde die zij kunnen bieden aan raden van bestuur en commissarissen. Voor Direction was dit wederom een unieke gelegenheid om zoveel talent bij elkaar te brengen. Esther Mollema, directeur Direction: “Door zoveel vrouwelijk talent in contact te brengen met de top van het bedrijfsleven gaan we echt een verschil maken. Er was echte interesse in elkaar van alle partijen. Mijn dank gaat uit naar de sponsors, PWC, Shell, Gasunie, Accenture, Heineken.”

Voor meer informatie over deze bijeenkomsten, kun je contact opnemen met Petra VriensEsther Mollema of kijk op Boardsforum.nl.