(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Blog - Test

Mindbugs en More…

donderdag, 25 mei 2017

Heb even de tijd om mijn aantekeningen van van de MIT neuroleadership training die ik in april volgde in Boston verder uit te werken. Inclusion, het gevoel dat je gehoord en gezien wordt, gaat vooral over activiteiten die oxytocin aanmaken. Ik verzamel alle bewezen, onderzochte manieren hoe je dat doet en in Boston kon er […]

Effectiever Samenwerken in dit team

Effectiever Samenwerken in dit team

dinsdag, 28 maart 2017

Wat is effectiever samenwerken en wat betekent dat specifiek voor ons team en mijn individuele bijdrage? Eerste mooie stap gezet vandaag om elkaar hier beter op te leren kennen #feedforwardanalyse #openenactiegerichtedialoog

Feedforward groepsresultaten aan het maken

donderdag, 23 maart 2017

Groep Business Controllers gaan na de individuele feedforward terugkoppeling maandag aan de slag met het hele team.  Daarvoor nu in het zonnetje in de software de groepsresultaten aan het verwerken. Uitdagende resultaten!

Met Mrs. To the Point werken aan marketing

woensdag, 22 maart 2017

Heidag rond het verduidelijken van onze peronal branding. Relaties waarderen en betrekken Muriel Schrikkema om echt to-the-point te komen!

Kwaliteiten In Perspectief

dinsdag, 21 maart 2017

Intense en leerzame individuele feedforward analyse terugkoppelgesprekken met business control NWO in Den Haag. Breed palet van kwaliteiten en perspectieven aanwezig! Nu tijd voor ontspanning aan het strand.

Test

dinsdag, 15 december 2015

Test

Esther Mollema - meer diversiteit op de werkvloer

Boekevent: Succes in Veelvoud – Hoe bouw je excellente teams met meer diversiteit?

donderdag, 8 oktober 2015

Diversiteit gaat over jou. Niet over de ander. Jij maakt het verschil. Dit seminar geeft je het inzicht, het lef en de discipline om van diverse teams echte high performance teams te maken. Gebaseerd op het nieuwe boek van Esther Mollema, organiseert zij samen met Muriel Schrikkema en enkele toonaangevende klanten (EY, ABN AMRO en […]

Het gaat goed!

maandag, 21 september 2015

Het gaat goed met Direction. Leuk om alle enthousiaste evaluaties te lezen!