(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Professional Boards Forum

Direction is de Nederlandse partner van het Professional Boards Forum

Diversiteitquotum of geen quotom. Bijna iedereen is ervan overtuigd dat meer diversiteit binnen Raden van Bestuur en Commissarissen het succes van organisaties zal vergroten.

Dick Benschop tijdens het Professional Boards Forum

Hans Wijers tijdens het Professional Boards Forum

Om deze doelstelling ter realiseren, is Direction een partnership aangegaan met het Professional Boards Forum. Dit forum, dat onder leiding staat van de Noorse consultant Elin Hurvenes, heeft zowel in Noorwegen als het Verenigd Koninkrijk tot successen geleid. Het Professional Boards Forum organiseert bijeenkomsten, waarbij vrouwelijke potentials zichzelf presenteren om zo de netwerken aan zowel bestuurszijde als aan potentialzijde te ontsluiten.

De eerste twee succesvolle bijeenkomsten van het Nederlandse Professional Boards Forum hebben plaatsgevonden bij Shell in Den Haag op 7 november 2012 en bij PwC op 29 mei 2013. Het volgende event is op 21 november 2013, wederom bij Shell. We zijn heel blij met twee nieuwe keynote speakers: Peter Wakkie, Supervisory board Chairman of Wolters Kluwer en Tineke Bahlmann, board member bij ING Group.

Voor meer informatie over het Professional Boards Forum en de events, neem contact op met Esther Mollema of kijk op www.boardsforum.nl.

“Na twee keer als chairman deelgenomen te hebben, kan ik wel zeggen dat dit een perfect platform is voor vrouwen om eens in de keuken van een commissariaat te kijken.”
Marike van Lier Lels, commissarissen Reed Elsevier 

Ik vind dit een bijzonder interessant podium om mensen te ontmoeten uit de raad van commissarissen, te netwerken en te praten over onderwerpen met mensen met verschillende expertises en achtergronden.

Brigit Otto, directeur Airport Operations Schiphol

An outstanding event with an extremely high quality of Chairmen, CEO’s and executive females present. The Boardsforum is an investment in time that I would recommend to all senior female executives looking for future board appointments as well as Chairmen looking for visibility of top female talent.
Helen Mets-Morris, VP and Managing Director Avery Dennison

Wat me opviel was de veelheid aan vrouwelijk talent die hier aanwezig was en de bijzondere wijze van samenwerking. De gun-factor was erg groot. Ik zal het zeker aanbevelen.
Angelique Paulussen, EVP Corporate Communications & Branding DSM