(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Foundation Finding Your Voice!

Finding-your-VoiceThe voice of Leadership & Diversity

Leiderschap en diversiteit zijn twee essentiële speerpunten van Direction. Leiderschap is onmisbaar bij cultuur, structuur en prestatie. Diversiteit zorgt voor een betere dialoog en het bundelen van de diverse krachten om uiteindelijk de gestelde doelen te bereiken. Leiderschap en diversiteit blijken universele thema’s. Hoe wordt hier aandacht aan besteed in minder ontwikkelde landen? En wat kunnen wij daarvan leren? Direction is al geruime tijd actief om haar visie en aanpak verder te verstevigen en steunt graag soortgelijke initiatieven in minder ontwikkelde landen. Want ook daar hebben mensen recht op ontwikkeling en werken aan verbetering. En het werkt!

Waarom Finding Your Voice!
Direction gelooft in de kracht van mensen om samen een bepaald doel te realiseren. Ondanks de minder ontwikkelde lokale omstandigheden, zorgen wij er met onze foundation voor dat ze met behulp van onze bijdrage de kracht kunnen ontwikkelen om zelf een betere toekomst te genereren. Dit doen wij door goededoelenorganisaties te steunen die met behulp van lokale expertise duurzame ontwikkeling realiseren en ze zo de kans geven hun eigen stem te vinden: Finding Your Voice!

Vanuit onze programma’s en trainingen op het gebied van leiderschap en diversiteit weten we hoe belangrijk het is om je stem te vinden en deze uit te dragen, om zo  invloed uit te oefenen binnen jouw context. Graag stimuleren wij dit vanuit onze Foundation. Met de foundation Finding Your Voice! hopen wij, ook in minder ontwikkelde landen, mensen te stimuleren en motiveren in hun verdere ontwikkeling.

Direction wil met Finding Your Voice!

  • Een groter geloof in eigen kracht creëren en hiermee (gezamenlijk) barrières overwinnen.
  • Met name groepen mensen bereiken en stimuleren die hier nauwelijks kansen voor krijgen.
  • Samen bouwen aan diversiteit en leiderschap.
  • Stimuleren van de kracht van netwerken en meer van elkaars krachten gebruik maken.

Kortom, nog meer inzicht krijgen in de kracht van leiderschap en diversiteit om zo bij te dragen aan een duurzaam betere wereld.

Vrouwelijke Panchajat-leaders in India
In februari 2011 heeft Muriel Schrikkema, partner bij Direction, samen met The Hunger Project een reis naar India gemaakt om haar kennis en passie rondom leiderschap en diversiteit verder te verdiepen. Zij zag met eigen ogen hoe Westerse organisaties veel kunnen leren van Indiase plattelandsvrouwen. Indiase vrouwen die eerder geen stem kregen. Door lid te worden van de Dorpsraad kunnen ze invloed uitoefenen binnen hun eigen dorp en helpen ze zelf een einde te maken aan de honger. Met behulp van het leiderschapsprogramma dat The Hunger Project verzorgt (vaak begeleid door lokale experts), ontwikkelen deze vrouwen zich van ‘niemand’ naar ‘iemand’ die hun stem vinden en laten gelden. Niet alleen tillen zij het eigen levensniveau hiermee op een hoger plan maar ook de hele gemeenschap profiteert van deze vrouwen. Bekijk hier de presentatie: Foundation-Finding-Your-Voice

Iedere twee jaar zoekt de foundation een ander goed doel ter ondersteuning. Met Finding Your Voice! hopen wij nog vele groepen mensen overal ter wereld, die geen of nauwelijks ‘stem’ krijgen, te ondersteunen en ze de kans geven wel hun stem te vinden en hun toegevoegde waarde te delen.

Ben je geïnteresseerd in de initiatieven van de foundation Finding Your Voice, kun je contact opnemen met Muriel Schrikkema, 035 603 7979.