(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Directions High Performance Organisatie (HPO) Center

Veel Management Development, Change- en High Performance Leiderschap programma’s binnen organisaties zijn ontwikkeld op basis van ‘aannames en gevoel’ hoe het zou moeten zijn. Willen we onze organisatie verbeteren, dan moeten we het leiderschap versterken…. Maar WAT moet een dergelijk programma dan verbeteren?

Een High Performance Organisatie - Wat is dat?

Direction is een specialist in het verbeteren en versterken van leiderschap binnen organisaties. We weten HOE dat moet. Onze grenzeloze nieuwsgierigheid is gericht op WAT nu werkelijk bijdraagt aan langdurig beter presteren. En wat daarmee uw trajecten echt succesvol maakt!

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden voor uw team/organisatie contact op met Mr. HPO Insight™, Marco Schreurs.

Het gedachtegoed rond High Performance Organisaties (HPO)

In 2004 zijn wij gestart met het investeren in het wereldwijde onderzoek van dr. André de Waal naar de succesfactoren van High Performance Organisaties. De 35 succesfactoren zijn eind 2007 gevalideerd na onderzoek in 50 landen, bij 1.470 organisaties. De succesfactoren zijn de basis van het HPO-gedachtegoed.

Definitie van een High Performance Organisatie (HPO):

“Een High Performance Organisatie (HPO) is een organisatie die betere resultaten behaalt dan vergelijkbare organisaties en/of concurrenten over een periode van tenminste 5 tot 10 jaar.”
dr. André de Waal MBA – HPO Center

In iedere sector zijn er organisaties die het beter doen dan vergelijkbare organisaties. Organisaties waarbij u direct zou willen werken en die voorop lopen in innovatie. Deze organisaties presteren niet beter omdat ze meer betalen dan sectorgenoten of omdat ze een nieuw softwaresysteem hebben ingevoerd. Het resultaat van ons onderzoek zijn vijf HPO-factoren die organisaties focus geven om beter te gaan presteren.

HPO - High Performance Organisatie5 Succesfactoren van een High Performance Organisatie

 • Kwaliteit van Management
  Het management van een HPO is van een hoge kwaliteit en combineert integriteit en coachend leiderschap met snelle besluitvorming.
 • Openheid & Actiegerichtheid
  De cultuur van een HPO betrekt iedereen intensief via dialoog en acties naar betere prestaties.
 • Langetermijngerichtheid
  De lange termijngerichtheid van een HPO geldt voor klanten en samenwerkingsorganisaties, maar vooral ook voor medewerkers. Management wordt door promoties van binnenuit aangevuld.
 • Continue Verbetering & Vernieuwing
  Een HPO kent haar onderscheidende kenmerk in de markt en laat alle medewerkers continu bijdragen aan het verbeteren van haar processen, diensten en producten.
 • Kwaliteit van Medewerkers
  De werknemers van een HPO zijn divers, complementair en kunnen goed samenwerken. Ze zijn flexibel en veerkrachtig ten dienste van het resultaat.

We houden organisaties tijdens onze programma’s een spiegel voor, geven helder aan wat goed gaat en op welke succesfactoren van een High Performance Organisatie ze moeten verbeteren. Direction maakt de koppeling van WAT moet worden verbeterd, naar HOE dat gedaan moet worden. Hierbij krijgen onze klanten een breed gedragen focus op verbetering.

Een intensief High Performance Leiderschap programma’s hebben wij o.a. opgezet bij:

Voor uitgebreide informatie over de programma’s die wij samen met het HPO Center van Direction opzetten rond High Performance Organisaties kunt u contact opnemen met Marco Schreurs (035 603 7979).