nlNederlands

Artikel

Verslag internationale vrouwendag: Leer je eigen mindbugs kennen

Lees verder
Workshop-Mindbugs

Training

1-daagse training: Effectieve feedback / aanspreekcultuur

Lees verder
Effectieve gezonde feedbackcultuur

Artikel

3 tips voor meer inzicht in je team

Lees verder
inzicht in je team

De mensen achter Direction Europe BV

 

Esther Mollema

Lessen rond leiderschap van de Harvard Business SchoolAlgemeen directeur en oprichter van Direction Europe en HPO Center. Ze is één van Nederlands meest ervaren trainer en seminar expert en veelgevraagd spreker en programmaleider op het gebied van female leadership, verandermanagement en ondernemingsstrategie. Binnen Direction richt Esther zich vooral op vraagstukken rond diversiteit, vrouwelijk leiderschap, high performance leiderschap en gender awareness.

 

Muriel Schrikkema

Muriel Schrikkema - auteur feedback blogPartner en programmadirecteur bij Direction Europe, psychologe, gecertificeerd Management Drives® trainer en personal coach en geeft ze individuele en teamcoaching. Zij begeleidt organisaties en mensen bij leiderschap- en teamontwikkeling. Het is haar vak om goed te luisteren naar de wensen van de klant en van daaruit een programma op maat samen te stellen. Muriel staat aan de basis van veel succesvolle programma’s van Direction.

Marco Schreurs

Partner bij Direction, kent de trainingsbranche van binnen en buiten. Hij is gestart als database- en marketingmanager in Nederland, België en Zuid-Afrika, waarna hij doorgroeide naar Sales Director van een groot en succesvol trainingsinstituut in Nederland. Marco was betrokken bij het opzetten van twee nieuwe ICT bedrijven. Sinds 2007 is Marco vanuit Direction betrokken als oprichter en Marketing Director bij het HPO Center.

 

Sanne Ockhuijsen

Projectmanager en algemeen aanspreekpunt. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de financiële administratie, facilitaire zaken.