(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Over Direction

Direction in High Performance Leiderschap & Diversiteit

  • Hoe verbeteren we de samenwerking in ons team?CRKBO_Instelling - vrijgesteld van btw
  • Welke patronen belemmeren om stappen voorwaarts te maken?
  • Hoe zorg je voor een continue dialoog en ontwikkelgesprekken die bijdragen aan groei?
  • Hoe beïnvloeden onbewuste vooroordelen de prestaties in organisaties?
  • Hoe geef je aandacht aan inclusie voor diversiteit?
  • Hoe zorgen we voor een open aanspreekcultuur?
  • Wat zijn de 35 geheimen van High Performance Organisaties?
  • Hoe kun jij invloed uitoefenen op het creëren van een veilige en inclusieve werkomgeving?
  • Wat zijn de paradoxen bij het bouwen aan sterke teams?
  • Hoe kun je elkaars kwaliteiten optimaal benutten?

Het zijn vragen waar wij ons nu 20 jaar met passie en enthousiasme tijdens persoonlijke coaching, intervisie, team-coaching, reguliere trainingen en maatwerkprogramma’s op storten. Onze  nieuwsgierigheid staat aan de basis van veel van onze programma’s en testen. We leren van de nieuwste breinonderzoeken. Reizen de wereld over op zoek naar nieuwe inzichten. Bouwen daar waar andere ophouden, in samenwerking met ons HPO Center, aan Evidenced Based Management. En werken samen met ons netwerk van experts aan inzicht en acties die het meeste resultaat voor onze klanten opleveren.Managementboek Feedforward in Leiderschap

We helpen jou en je team of organisatie (vrijgesteld van btw) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We helpen je ambities en doelen op de lange termijn te realiseren. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Thema’s die centraal staan in het aanbod van Direction:

Direction werkt voor teams en organisaties die beter willen presteren. Met onder andere de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties werken wij actief aan verbetering: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, gemeente Maastricht, EY, PGGM, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & Research, N.V. Nederlandse Gasunie, Royal HaskoningDHV, Schiphol Group, Philips, Radboud Universiteit Nijmegen, Royal FloraHolland, Staatsbosbeheer, Nederlands Hersen Insistuut, KNAW, Medisch Spectrum Twente, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Scholengroep Het Plein, Red Bull Nederland, UMC Utrecht, Heineken, gemeente Enschede, Universiteit Utrecht, MN, Arrondissement Oost-Brabant, RTL,  Ministerie van Defensie,  Beweging 3.0, Leaseplan, RVO en Hands on ICT.

Neem voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor jezelf, team of organisatie contact op met Marco Schreurs (T. 035 603 7979).