nlNederlands

Maatwerk training

Genderdiversiteit in organisaties

Lees verder
Genderdiversiteit

Case

Succes dwing je af: het verhaal van EY

Lees verder
Succes dwing je af: het verhaal van EY

Artikel

Ontdek de kwaliteiten om excellent te presteren

Lees verder
Harde en Zachte Kwaliteiten om excellent te presteren

Over Direction Europe

Leiderschap is te leren!

Vanuit dit vertrekpunt begeleidt en coacht Direction organisaties in hun leiderschaps-, team- en organisatie ontwikkelvraagstukken. Onze aanpak is altijd gericht op het begrijpen waarom je als mens ‘de dingen doet zoals je ze doet’, of je gedrag daarin effectief is en hoe het nog beter kan.

Direction is de gesprekspartner van directies, raden van bestuur en commissarissen om hun wens voor een steviger, meer coachend of inclusiever leiderschap kracht bij te zetten. We helpen doeltreffende interventies te ontwerpen die passen binnen de cultuur van een organisatie. Te denken hierbij valt aan bijeenkomsten, workshops, lezingen, trainingen, leiderschapstrajecten en teamcoachtrajecten. Ontmoetingen tijdens welke inzichten opdoen, kennis delen, vaardigheden oefenen en de echte dialoog met elkaar aangaan intensief de aandacht krijgen.

Daarnaast ontwikkelen we tools en instrumenten voor managers om zelf toe te passen. De bekendste tool is de Direction Mindbugstest, ter ondersteuning bij diversiteit vraagstukken. Ook heeft Direction twee feedback instrumenten ontwikkeld. Een HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Deze laatste is positief en groei georiënteerd.

We werken ook met organisaties die met meer inclusiviteit resultaat willen boeken. Persoonlijk leiderschap en effectiever samenwerken staan centraal in onze leiderschapstrajecten, teamsessies en individuele coachtrajecten die we hiervoor op maat ontwikkelen. Onze intensieve samenwerking met zusterorganisatie het HPO Center helpt ons daarbij te kiezen voor de interventies die het meeste resultaat opleveren.

Van CEO tot high potential gaan we graag in gesprek, om samen tot een hogere performance te komen.

Persoonlijke ambities

Team / Afdelingen verstevigenEsther Mollema van Direction

Muriel Schrikkema van DIrectionHigh Performance Organisaties creëren

Direction bestaat uit een team van gedreven professionals, nauw betrokken bij u als klant. U kunt rekenen op passie en prestatiegerichtheid maar ook op enthousiasme enMarco Schreurs - auteur Animal Firm en Een High Performance Organisatie...Wat is dat? originaliteit. Samen met Direction werkt u aan uw eigen ontwikkeling, de ontwikkeling van uw team en die van uw organisatie.

Direction werkt o.a. voor de volgende profit, non-profit en overheidsorganisaties: ABN Amro Bank, Heijmans, ASR, ING, Liandon, gemeente Doetinchem, EY, PGGM, Saint Gobain, Wageningen Universiteit & Research, Royal HaskoningDHV, Schiphol Group, Radboud Universiteit Nijmegen, Heineken, gemeente Enschede, Universiteit Utrecht, MN, Arrondissement Oost-Brabant, Beweging 3.0, Leaseplan, Telfort en Rijkswaterstaat.

Kijk hier voor enkele cases van onze klanten.


Coaching door Direction Europe

Visie van Direction Europe op leiderschap en teamontwikkeling:

Zaken die we op school niet leerden zijn juist essentieel voor succesvol presteren:

De lange termijn gerichtheid van Direction Europe:

Voor het leveren van topprestaties is lange tijd van oefening, training en coaching nodig. Dat bereik je niet in 1 dag. Direction ondersteunt leiders, teams en organisaties met behulp van seminars, trainingen, masterclasses, adviestrajecten, leiderschapsreizen en coaching.

Wij kijken naar samenhang:

We zoeken naar de link met reeds bestaande initiatieven binnen een organisatie om ze als een rode draad met elkaar te verbinden. Samen met u bouwen we aan de structurele interactie tussen individuele en organisatieontwikkeling.

Wij gaan snel tot actie over:

Geen ellenlange en onnodige theoretische verkenningen. Wij ondersteunen een organisatie om via resultaatgerichte acties de eerste concrete resultaten te boeken en zo draagvlak te creëren voor de toekomst.

Wij zoeken altijd de best passende expert:

Samen met een uitgebreid netwerk van experts geven we invulling aan leiderschap- en teamontwikkeling binnen diverse (inter)nationale profit en non-profit organisaties.

Intensieve programma’s op bijzondere locaties:

Direction werkt samen met bijzondere, inspirerende locaties, die bijdragen aan de beleving en ervaring. Dit doen wij samen met betrokken experts vanuit verschillende disciplines.

Voor uitgebreide informatie over Direction Europe kun je contact opnemen met Sanne Ockhuijsen (T. 035 603 7979).