(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten/perspectieven worden geïncludeerd en daadwerkelijk benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward, inclusie, ambities waarmaken, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.
WEBINARS EN TRAININGEN ZONDER KOSTEN – OOK JUIST NU

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward, teamontwikkeling, diversiteit & inclusie en ambities waarmaken. De doelstellingen van jouw organisatie(-onderdeel) vormen de basis. We helpen jou en je team of organisatie (klassikaal of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Omdenken: Webinars en trainingen zonder kosten – ook juist nu.

#staysafe: Gezond blijven. Aandacht voor je naasten. De juiste dingen doen. Discipline. Omdenken. Daar draait het nu vooral om in ongekende tijden. We hopen dat het goed met jou en je naasten gaat.
#reflectie: Dit is ook een tijd voor zelfreflectie: Waar sta ik? Waar wil ik? Waar staat mijn team? Mijn organisatie?
#helpen: Om je daarbij te helpen bieden wij je een aantal kosteloze online kansen voor reflectie. Doe je mee?

  • Career Challenge voor vrouwen
  • In gesprek met HPO Expert: André de Waal
  • Webinar: van feedback naar feedforward, waarom juist nu?

Kosteloos Webinar: van feedback naar feedforward, waarom juist nu? (15 april)
Onzekere tijden vragen om met elkaar, op basis van feiten, positief te feedforward case Liandonblijven samenwerken aan gemeenschappelijke resultaten. Ook wanneer het ons tegen zit.

Onderzoek laat zien dat we elkaars feedback op bijvoorbeeld de te volgen koers blijvend hard nodig hebben. De manier waarop we dat echter doen leidt vaak niet tot het gewenste effect. Ook beoordelingsgesprekken en POP-gesprekken, die als doel hebben medewerkers verder te ondersteunen in hun ontwikkeling, bereiken vaak het tegenovergestelde effect. Hoe dan wel?
In dit Webinar (15 april van 10.00 – 11.00 uur) vertelt Muriel Schrikkema je meer over feedforward. Een positieve feedbackmethode die binnen steeds meer organisaties wordt gebruikt om mensen echt te stimuleren in groei en verbetering.

Heb je altijd al eens willen weten wat feedforward nu echt is? Stuur dan je email adres naar schreurs@dir.nl en je ontvangt een uitnodiging om deel te nemen aan het Webinar.


Unieke, kosteloze Career Challenge voor Vrouwen: iedere week een opdracht (23 maart)
Afgelopen zondag zette Esther Mollema een Challenge via LinkedIn onlineHigh Performance willen we wel worden, maar meer inclusie en diversiteit hoeft niet zo voor vrouwen die nu hun kans willen grijpen om hun loopbaan eens onder de loep te nemen. Vrouwen die zich opgeven krijgen in de komende weken iedere week een leuke en uitdagende loopbaan reflectie/focus opdracht waar je 1-2 uur per week aan werkt. De aanmeldingen lopen storm (al 150 vrouwen doen mee) en de eerste opdracht gaat er op 23 maart a.s. uit. Natuurlijk mogen ook onze trouwe nieuwsbrieflezers aan deze Career Challenge meedoen. Delen mag natuurlijk.

Geef je nog snel op!
Geef via deze link je naam en email door aan Esther Mollema (en doe mee vanaf 23 maart)


Een unieke kans om online in gesprek te gaan met André de Waal (8 april)
Een ander fijn aanbod is een unieke kans om op woensdag 8 april van 15.30André de Waal tot 17 uur online in gesprek te gaan met de academisch directeur van het HPO Center Dr. André de Waal. Ons HPO onderzoek brengt ons waar ook ter wereld en Andre’s opdracht in Wuhan(!) is begrijpelijkerwijs uitgesteld. Nu hij even tijd heeft gaat hij graag in gesprek met alle HPO geïnteresseerden in Nederland. We weten natuurlijk dat heel veel organisaties hun organisatie-denken op zijn onderzoek van High Performance Organisatie (HPO) baseren. Je kan tijdens het Webinar al je vragen stellen en André bespreekt uiteraard de belangrijkste inzichten van zijn nieuwe boek “de 5 principes van High Performance Leiderschap” dat in januari 2020 uitkwam en nu al prachtige recensies krijgt.

Voor dit online aanbod zonder kosten kan je je opgeven via deze link. We sturen je de link om mee te kunnen doen aan het Webinar.
Wil je zeker weten dat je vraag aan bod komt? Stuur dan je vraag alvast op naar André de Waal: dewaal@hpocenter.com.

Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!