nlNederlands

Maatwerk training

Feedback Geven en Ontvangen

Lees verder
Feedback geven en ontvangen

Maatwerk training

Genderdiversiteit in organisaties

Lees verder
Genderdiversiteit

Artikel

Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

Lees verder
Een zeer geslaagde slotmodule van de Wageningen UR Leiderschapsexpeditie

Actueel

Nieuw: traject tot gecertificeerd feedforward professional

14 maart 2018

Honderden managers en medewerkers binnen profit-, non-profit en overheidsorganisaties hebben inmiddels de kracht van de feedforward analyse™ ervaren. Tot nu toe werd deze door Muriel Schrikkema ingezet tijdens individuele coaching, ontwikkeltrajecten, teamsessies en trainingen. De eenvoud, breinvriendelijke opzet en motiverende rapportage en terugkoppelgesprekken zijn de stuwende kracht achter het succes. En door mond op mond reclame neemt de vraag alleen maar toe.

Om iedereen de kracht van feedforward te laten ervaren zijn wij een certificeringstraject gestart voor interne en externe coaches, trainers en HR-professionals. Toegankelijk voor iedereen die op basis van feedforward het beste uit managers en medewerkers wil halen, die de onderlinge samenwerking wil verbeteren, de kwaliteiten van iedereen in een (zelfsturend) team wil achterhalen of die High Performance Individuen, Teams en Organisaties wil creëren.

De opleiding tot gecertificeerd feedforward professional bestaat uit drie delen. Het is een inspirerende en gedegen traject om na afloop zelfstandig met de feedforward analyse™ software te werken en de resultaten te gebruiken voor het positief verbeteren van individuen, teams en organisaties.

Lees hier alles over het programma!