Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Nieuw: 3-daags Programma ‘Boost Your Self!’

bewust leiderschap

Nieuwe inzichten, verdiepen en bijtanken, voor een grotere impact!

Bewust leiderschap in veranderlijke tijden

Wel eens het gevoel geleefd te worden? Wil je plannen maken voor jezelf en je team voor volgend jaar en wat je meer, minder of anders wilt doen? Lukt het je niet de rust te vinden om daar echt tijd voor te maken? Dan zijn deze dagen voor jou.

In onze drukke, steeds hoger eisen stellende werkomgevingen kunnen we behoorlijk uitgeput raken. We draaien maar door in onze gewoontepatronen van gedachten, emoties en gevoelens. Zeker wanneer het gaat om snel veranderlijke werkomgevingen waarin de factor zekerheid steeds verder afneemt, willen we toch optimaal blijven anticiperen op alle bewegingen.

We kijken deze dagen naar jou, de uitdagingen die je als leider hebt om je team echt beter en inclusiever te maken en hoe je nog meer samenwerking, uitwisseling en feedback geven stimuleert. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

Op basis van de intakes wordt het inhoudelijke programma nog verder aangescherpt. Casuïstiek wordt van tevoren geformuleerd. Zo krijgt iedere deelnemer ook echt de gelegenheid te werken aan eigen vragen en gaat hij/zij naar huis met een concreet actie- en/of stappenplan.

Resultaat

Ruim 3 dagen om op adem te komen, nieuwe inzichten en ervaringen uit te wisselen en op te doen. Om zo vol (nieuwe) energie 2014 in te gaan en nog meer het verschil te maken binnen je organisatie. Een boost programma waarin we het stressniveau zo laag mogelijk houden en de persoonlijke stretchfactor zo hoog mogelijk, zodat jouw impact vergroot en jij je organisatie verder helpt ontwikkelen. Je wordt een betere leider in veranderlijke en/of onzekere tijden! En daarmee breng je, ook nu, in je organisatie meer innovatiekracht, diversiteit, openheid, actiegerichtheid en veerkracht!

Lees het gehele programma en vraag de in-company mogelijkheden aan!

Mobiele versie afsluiten