(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Van functioneringsgesprek naar feedforward-gesprek

Effectieve feedforward gesprekken leren voeren rond functioneren blijkt van grote toegevoegde waarde. Iedereen moet weer gaan bewegen naar een ‘nieuw normaal’. Een aantal van je mensen kan hopelijk blijven, een aantal verandert van rol of moet mogelijk de organisatie (helaas) verlaten. Hoe voer je die gesprekken? En hoe blijf je dat doen om het ‘nieuwe normaal’ effectief bespreekbaar te maken en houden?

Wil je meer informatie over feedforward gesprekken of over andere toepassingen van feedforward binnen organisaties? Ga dan naar onze feedforward website!

Goede feedforward-gesprekken zijn positief, constructief, concreet en open. Het goede gesprek voer je samen. Zowel wanneer het gaat om dezelfde rol en voortzetting van functioneren, als wanneer het gesprek gaat om beter functioneren, een veranderende rol of het (helaas) moeten verlaten van de organisatie.

Steeds meer organisaties schaffen functioneringsgesprekken af en gaan over op feedforward ontwikkelgesprekken. Door het voeren van de continue dialoog, leren zowel medewerkers als leidinggevenden meer de juiste regie te nemen in de te voeren gesprekken. Ook wanneer deze ‘lastiger’ lijken. In het goede feedforward gesprek zijn medewerkers verantwoordelijk en actief. Medewerkers zorgen dat de gesprekken gaan over hun doelen en resultaten en over hun talenten en plannen. Leidinggevenden coachen en sturen.

“Nu wordt er nog te veel gehamerd op wat er niet goed gaat tijdens de functioneringsgesprekken. Dat kan in de toekomst stukken beter. Zelf vind ik feedforward de een ideale methode om constant beter te kunnen samenwerken met teamleden.”
Janneke Hermes – CFO N.V. Nederlandse Gasunie

Je leert

  • In deze training krijg je een goed beeld van wat er aandacht nodig heeft wanneer je kwalitatief goede gesprekken wilt Van functioneringsgesprek naar feedforward-gesprekvoeren met je medewerkers. Dit gaat verder dan een specifiek communicatie-techniekje uit je hoofd leren en toepassen.
  • Ook leer je wat onze hersenen prettig vinden. Diverse onderzoeken laten bijvoorbeeld zien dat feedback ontvangen (tijdens bijvoorbeeld functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken) voor onze hersenen op zichzelf al heel moeilijk is. En zeker feedback die negatief geladen is, ingaat op onze minder goede kwaliteiten en gedragingen en/of als het gaat om een veranderende rol. Maar natuurlijk wil je als organisatie wel dat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt die daar de (nieuwe) ambities gaan waarmaken, zich verbeteren en zich verder ontwikkelen. Hoe pak je dat aan?
  • Hoe voer je een feedforward gesprek en richt je je op het benutten van de al aanwezige kwaliteiten bij medewerkers? We oefenen een voor jou belangrijk gesprek!
  • Je leert constructief bouwen aan een positieve open aanspreekcultuur.
    Werknemers ervaren feedforward gesprekken als positief, wat vervolgens leidt tot verbeterde prestaties en toename van betrokkenheid, tevredenheid en werkplezier. Essentieel wanneer je met je mensen weer wilt bouwen aan jullie toekomst! Leidinggevenden geven aan door het voeren van regelmatige feedforward gesprekken beter in hun rol te zitten, hun medewerkers intensiever te coachen en zo ook tot betere prestaties te komen.

Challenge

Op basis van de feedforward analyse™ krijg je inzicht wat je al goed doet én welke kwaliteiten je mogelijk nog effectiever maken in het voeren van regelmatige effectieve feedforward gesprekken. Met welk ander gedrag ga jij de komende 66 dagen experimenteren in je gespreksvoering voor nog meer succes?

“Het feedforward-gesprek vond ik nuttig. Voor mij leidde het er toe dat ik zaken meer ging oppakken alsof ik met mijn eigen onderneming bezig ben.”
Peter van der Pol – Manager vermogensbeheer N.V. Nederlandse Gasunie

Naast onze workshops rond ‘Van functioneringsgesprek naar feedforward-gesprek‘ verzorgen wij vooral veel maatwerkprogramma’s rond dit thema. Neem voor meer informatie contact op met Marco Schreurs (T. 06-29548009).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Continue dialoog over functioneren en ontwikkelenContinue dialoog over functioneren en ontwikkelen
Maatwerk trainingen
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Kwalitatief goede ontwikkelgesprekken voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
Muriel Schrikkema - Effectief omgaan met niet- en hoog presteerdersPersoonlijke coaching
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!