(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Samen doelen optimaal realiseren door alle kwaliteiten beter te benutten

Muriel Schrikkema verzorgt deze inspirerende en uitdagende workshop. Ze bespreekt hoe je op basis van het beter benutten van alle aanwezige kwaliteiten, samen je ambities nog succesvoller realiseert. Gedegen onderzoeken en inspirerende voorbeelden vormen de basis van deze workshop. Muriel weet met respect haar toehoorders uit te dagen en een spiegel voor te houden. Dit alles met als doel om je te inspireren jullie ambities waar te maken. En dat is niet altijd eenvoudig…

Inspiratie

Samen leren steeds beter te worden in het realiseren van de gemeenschappelijke ambities en doelen’ is hoe succesvolle organisaties het Alles Inclusief – samen doelen optimaal realiseren door alle kwaliteiten beter te benuttendoen (bron: High Performance Organizations, HPO Center). Dat realiseren veel leiders van afdelingen en teams zich ook én in de praktijk is dat nog niet altijd makkelijk.

Afgaand op alle aanvragen die we krijgen, lijkt het er op dat veel professionals en teams vaak nog (te) individualistisch werken, vanuit automatische patronen (“zo doen wij dat hier”) en gericht op de eigen (persoonlijke) doelen en ambities. De reden voor intensieve samenwerking ontbreekt vaak. Het wordt daarnaast als zeer oncomfortabel ervaren om écht samen te leren beter te worden met collega’s die vanuit andere kwaliteiten bijdragen dan wijzelf. Tot slot vormt discipline tonen en volhouden met elkaar op de lange termijn ook vaak een grote uitdaging.

Als je weet waar op te focussen en naar te acteren, is de kans veel groter dat je het maximum uit alle potentieel van je werknemers haalt en intenties rond gezamenlijke ambities werkelijkheid worden.

Een workshop met een ‘Alles Inclusief’ focus waarin Muriel bespreekbaar maakt:

  • Hoe je met elkaar bouwt aan gemeenschappelijke doelen en ambities.
  • Doelen en ambities waar je samen voor wilt gaan.
  • Waar je elkaar weet te vinden en ieder bijdraagt vanuit de eigen kwaliteiten.
  • Hoe je gelijktijdig samenwerkt aan: AMBITIE én COMMITMENT én ACTIE

Een boeiende en inspirerende reis die begint met deze workshop!

Challenge

Op basis van de feedforward analyse™ krijg je inzicht wat je al goed doet én welke kwaliteiten je mogelijk nog effectiever maken? Met welk ander gedrag ga jij de komende 66 dagen experimenteren voor nog meer succes in het samen realiseren van gemeenschappelijke doelen?

Graag maakt Muriel Schrikkema met u een afspraak om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken (schrikkema@dir.nl – T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Continue dialoog over functioneren en ontwikkelenContinue dialoog over functioneren en ontwikkelen
Maatwerk trainingen
1-daagse teamontwikkeling - Effectiever samenwerken met resultaat1-daagse teamontwikkeling: Effectiever samenwerken met resultaat
(Nieuwe) positionering van een afdelingBouwen aan een blijvende positieve en effectieve aanspreekcultuur
Kwalitatief goede ontwikkelgesprekken voerenKwalitatief goede ontwikkelgesprekken voeren
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!