(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Persoonlijke coaching

Wat kan persoonlijke coaching voor u doen?

Persoonlijke coaching helpt structuur en inzicht te geven in ambities, wensen, doelen, maar ook ongenoegens, conflicten en problemen. Met als resultaat groei in uw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke coaching houdt niet in dat de coach uw problemen voor u oplost maar samen met u ‘materiaal’ verzamelt, zodat u uw persoonlijke ontwikkeling beter kunt sturen. Bewustwording is de hefboom van verandering. Door persoonlijke coaching begeleiden wij u naar  persoonlijke reflectie en daarmee persoonlijke ontwikkeling.

Klik hier voor voor meer informatie over loopbaancoaching (5 sessies en feedforward analyse™) met Muriel Schrikkema!.

Onderwerpen die centraal kunnen staan bij persoonlijke coaching:

  • Persoonlijk Leiderschap: Vragen over persoonlijke ontwikkeling.
    Wat zijn aspecten in mijn persoonlijkheid die me verder helpen, maar me ook belemmeren? Hoe kan ik daar mee omgaan? Het willen werken aan competenties als: coachend leidinggeven, talent- en teamontwikkeling, flexibiliteit en verandervermogen, vormen vaak de aanleiding van de gesprekken. Hoe creëer je een organisatie waarin een open aanspreekcultuur en het kunnen geven én ontvangen van feedback centraal staan?
  • Loopbaan essenties: Vragen over loopbaan, positionering en balans zoeken.
    Hoe kan ik mijn loopbaan en positie effectiever vormgeven, zodat mijn talenten beter benut worden? Wat wil ik? Wat past bij mij? Hoe maak ik mijn inbreng op het werk zichtbaarder? Waar ligt voor mij de balans tussen werk en privé? Wat zijn mijn persoonlijke kwaliteiten, blinde vlekken en valkuilen? Samen zoeken we naar de optimale match van uw ambities met de ambities van uw organisatie.

Muriel Schrikkema is oprichter van de Direction en grondlegger van de feedforward analyse™.

persoonlijke coaching door Muriel Schrikkema

Wilt u meer informatie over persoonlijke coaching, neem dan contact op met Muriel Schrikkema.

Referenties Coaching

“Je hebt me mijn vader teruggegeven. Ik voel me weer heel en dat is een heel fijn gevoel. Men ziet dat ik weer straal.”
Medewerker van gemeente Doetinchem

“Thank you Muriel, I believe that I am on the right way and I often think about our sessions, I believe that they helped me a lot in the process.”
Natasha, ING Commercial Banking

“It was a great pleasure to work with Muriel in my coaching sessions. I am glad I chose her approach, a more psychological look at personal behaviour. I have gained greater insight in how and why I react to certain situations in my private and working life the way I do.  This helps me enormously to approach those situations when they present themselves (including conflict situations) in a more detached way. I feel calmer and happier and more able to take my space and assert myself. A great feeling!”
Beatrice Petit, ING Bank

“Door het coachtraject met Muriel heb ik geleerd meer strategie te bepalen in het aansturen van mijn team en daar passende tactieken bij te kiezen, in plaats van een tactiek per situatie. Muriel is een warme, aardige coach, doch scherp en heel duidelijk. Ik heb geleerd om het verschil in eigenschappen van het team en mijzelf te begrijpen en hanteren zonder mezelf geweld aan te doen. Het was voor mij een zeer waardevol traject.”
Esther van den Heuvel, VRU (Veiligheidsregio Utrecht) 

“Muriel is zeer effectief geweest in het raken van de kern. Voor mij was de kern: Spreek je wensen, ambities en randvoorwaarden uit. Volg je hart en ontplooi. Bedankt voor het inzicht in het hier en nu. Het is spannend dit avontuur, maar wel lekker dat ik weer mijn eigen geluk nastreef.”
Monique Schriever

Enorm bedankt voor je persoonlijke manier van benaderen, het feilloos de vinger op de zere plek kunnen leggen en vanuit respect en veiligheid inzicht te bieden, te inspireren om, al dan niet samen, de stappen te zetten. Ik heb veel geleerd en je hebt me geholpen om in mijn kracht te staan, zowel in werk als privé! Dank!!!”
Monique van Rooyen, DST Experience Communicatie

“Ik heb mijn coaching gesprekken met Muriel als zeer leerzaam ervaren. Groot compliment hoe aandachtig zij luistert en mij heeft geholpen om me verder te ontwikkelen als leider.”
Maurice van Muiden – Bedrijfsleider Casino Diamond Palace

Verder ontwikkelen...

Trainingen
feedforward professionalTraject tot gecertificeerd feedforward professional
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!