Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Mindbugs Workshop

mindbugs test

Een workshop rond het herkennen en erkennen van Mindbugs is een bewustwordingsworkshop die deelnemers laat zien dat mensen echt anders handelen dan ze denken. Vooral als het op beoordelen en selecteren van mensen aankomt. In deze workshop van gemiddeld 2,5 uur ervaren en begrijpen de deelnemers waarom diversiteit niet lukt als je er niet heel hard aan werkt en wat je te doen hebt om het te laten werken. In deze workshop zal de discussie aan worden gegaan in welke richting de oplossing moet worden gezocht. We vormen een gezamenlijk beeld welke stappen er moeten worden genomen binnen uw organisatie.

Voorafgaand aan de workshop, door Mrs. Mindbugs Esther Mollema, maken de deelnemers de mindbugstest. Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers hun individuele rapportage.

“De workshop rond genderdiversiteit is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”
Paul Brinker, Group Finance, ING

Onder begeleiding van een van onze mindbugsexperts ga je aan de slag. Dit is een maatwerkvariant waarbij de uitkomsten tijdens een terugkoppelingsworkshop op zowel persoonlijk- , team- of organisatieniveau worden teruggegeven. Op deze manier maken wij inzichtelijk hoe de stand van zaken nu is en formuleren we gezamenlijk concrete vervolgstappen om zo de inzetbaarheid van diversiteit verder uit te bouwen.

De test geeft jouw persoonlijke onbewuste voorkeuren aan die gebruikt kunnen worden om enerzijds de eigen gedachten rond Mindbugs te vormen, anderzijds om binnen organisaties de juiste teams samen te stellen die de diversiteit bevorderen.

“Je denkt misschien dat je objectief bent, maar bepaalde waarnemingen zitten in je systeem, zo bleek tijdens die workshop. Iedereen heeft Mindbugs. De workshop liet zien hoe je onbewust denkt.”
Pieter Jongstra – voormalig bestuursvoorzitter EY Nederland

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Esther Mollema!

Mobiele versie afsluiten