(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Mindbugs Workshop

Een workshop rond het herkennen en erkennen van Mindbugs is een bewustwordingsworkshop die deelnemers laat zien dat mensen echt anders handelen dan ze denken. Vooral als het op beoordelen en selecteren van mensen aankomt. In deze workshop van gemiddeld 2,5 uur ervaren en begrijpen de deelnemers waarom diversiteit niet lukt als je er niet heel hard aan werkt en wat je te doen hebt om het te laten werken. In deze workshop zal de discussie aan worden gegaan in welke richting de oplossing moet worden gezocht. We vormen een gezamenlijk beeld welke stappen er moeten worden genomen binnen uw organisatie.

Voorafgaand aan de workshop, door Mrs. Mindbugs Esther Mollema, maken de deelnemers de mindbugstest. Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers hun individuele rapportage.

“De workshop rond genderdiversiteit is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”
Paul Brinker, Group Finance, ING

Onder begeleiding van een van onze mindbugsexperts ga je aan de slag. Dit is een maatwerkvariant waarbij de uitkomsten tijdens een terugkoppelingsworkshop op zowel persoonlijk- , team- of organisatieniveau worden teruggegeven. Op deze manier maken wij inzichtelijk Esther Mollema - Mindbugs Workshophoe de stand van zaken nu is en formuleren we gezamenlijk concrete vervolgstappen om zo de inzetbaarheid van diversiteit verder uit te bouwen.

De test geeft jouw persoonlijke onbewuste voorkeuren aan die gebruikt kunnen worden om enerzijds de eigen gedachten rond Mindbugs te vormen, anderzijds om binnen organisaties de juiste teams samen te stellen die de diversiteit bevorderen.

“Je denkt misschien dat je objectief bent, maar bepaalde waarnemingen zitten in je systeem, zo bleek tijdens die workshop. Iedereen heeft Mindbugs. De workshop liet zien hoe je onbewust denkt.”
Pieter Jongstra – voormalig bestuursvoorzitter EY Nederland

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met Esther Mollema!

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!