(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Meer aanspreekbaar handelen in een organisatie in ontwikkeling

Dag 1: Wat is het kader en mijn eigen invloed?

Aan de hand van thema’s op het terrein van management en organisatie, samenwerking en ontwikkelingsmodellen met elkaar onderzoeken waar winst te halen valt:

  • Waar zit onze kracht?
  • Waar kunnen we verbeteren?
  • Waar ligt mijn beïnvloedingsruimte?
  • Wat is de toegevoegde waarde van meer aanspreekbaar handelen binnen en vanuit de divisie.

Wat ga ik ontwikkelen?aanspreekbaar handelen

De avond wordt besteed aan het aan elkaar presenteren van de eerder geformuleerde POP’s. Tijdens deze presentaties komen de regels en uitgangspunten voor aanspreekbaar handelen, het effectief geven en ontvangen van feedback, aan de orde. Dit vormt een moment van spiegelen.

aanspreekbaar handelenDag 2: Hoe gaan wij aanspreekbaar handelen?

Op de ochtend van de tweede dag wordt de lijn van de vorige avond doorgezet in het team zelf. Wat hebben wij van elkaar nodig om de uitkomsten van de feedback voort te zetten in concrete veranderingen in gedrag?

  • Welke afspraken kunnen we maken?
  • Hie gebruiken we de onderlinge verschillen in een verdieping van de samenwerking?

Hoe zijn wij voorbeeld van een aanspreekcultuur?

Aan de hand van een model voor een aanspreekcultuur wordt er geoefend met een acteur. De input voor het rollenspel met de acteur komt voort uit de eigen casuïstiek van de deelnemers. Dat garandeert aansluiting bij de dagelijkse praktijk en is reeds de start van het proces van implementatie van de resultaten van de feedbacktraining. Dit is een moment van borging.

Door meer zicht en grip te krijgen op ‘aanspreekbaar handelen’ en op specifiek hoe dit helpt in het vergroten van het in hun gestelde vertrouwen, zullen deelnemers meer comfort gaan vinden in hun onderlinge samenwerking en communicatie.

Aanspreekbaar handelen daadwerkelijk in het DNA krijgen

Om het effectief aanspreekbaar handelen echt in het DNA van uw organisatie of afdeling krijgen, is meer nodig dan alleen dit tweedaagse programma. Dit programma vormt de aanzet en zal een moment van inzicht, spiegelen en aanraken vormen. In de praktijk zal het echter haar daadwerkelijke implementatie moeten krijgen. De betrokkenen dienen daartoe de mogelijkheid te krijgen regelmatig te sparren en gecoached te worden bij het zich verder eigen maken van deze ‘nieuwe’ vaardigheid en bijbehorende attitude.

Wilt u meer informatie over het programma rond aanspreekbaar handelen? Neemt u voor meer informatie over het programma, wat wij o.a. voor de RDW met succes hebben gegeven, contact met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Iedereen mee in verandering!Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur1-daagse training: Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur
Maatwerk trainingen
drijfverenAansluiten op de drijfveren van anderen
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
Leiderschap in veranderingstrajectenLeiderschap in veranderingstrajecten
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!