(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Masterclass Inclusief Leiderschap: Een goede manager voor al je medewerkers

Ben je manager die goed kan leidinggeven aan al je medewerkers? Of toch vooral aan de mensen die op je lijken? Op basis van het HPO onderzoek neemt Esther je mee in de inclusieve kwaliteiten die nodig zijn om een team optimaal te laten presteren. Een leuke, uitdagende Masterclass waar je ook zelf gaat oefenen en ervaren. Je gaat terug met een koffer vol nieuwe inzichten en korte oefeningen om samen met je team daadkrachtig aan de slag te gaan voor een nog beter resultaat samen.

  • Hoe je veilig voelen werkt in team en hoe je daar als leider voor kan zorgen.
  • Waarom meer diversiteit in je team meer aandacht voor inclusie vraagt.
  • De 5 gevoelige gebieden in het brein die medewerkers onzeker kunnen maken en hoe je daar op inspeelt.
  • Waarom goede verhalen helpen om een team te smeden en waarom veranderingen zonder uitleg wantrouwen oproepen.
  • Hoe je een team iedere dag een beetje inclusiever maakt.
  • Waarom je moet accepteren dat als je team inclusiever wordt, het eerst iets wellicht iets onveiliger voor jou als manager voelt.

Je neemt de door ons ontwikkelde Inclusie Koffer mee naar huis vol met tools om met je team mee aan de slag te gaan.

Doelgroep

Voor leidinggevende die meer willen leren over inclusief leiderschap, waaronder managers, teamleiders, HR, managers opleidingsprogramma’s en bestuurders.

Maatwerk

Wil je meer informatie over de incompany mogelijkheden? Neem dan contact op met Robert Smit.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
mindbugs testMindbugs Workshop
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!