(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Masterclass High Performance Leiderschap

Het ontwikkelen van High Performance Leiderschap gaat niet vanzelf. Als leidinggevende moet je het het verschil willen maken en dit laten zien. Je dient voorbeeldgedrag te vertonen en anderen aan te zetten tot het gewenste gedrag. Als leidinggevende zal je zelf in de spiegel moeten kijken naar je eigen gedrag en verantwoordelijkheid moeten nemen om verandering mogelijk te maken.

Bijna dagelijks verzorgen wij vanuit Direction en het HPO Center binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties High Performance Leiderschap programma’s. We geven in deze Masterclass antwoord op veel uitdagingen van managers en teamleiders. Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen van teams? Hoe gaan High Performance Leiders hiermee om? Hoe balanceert een High Performance Organisatie (HPO)-leider tussen resultaat en inspiratie, tussen ‘push and pull’, tussen hard en zacht of tussen actie en ontspanning? Deze masterclass zal je inspireren, uitdagen en motiveren om met de nieuwste inzichten een nog beter leider te zijn.

De Masterclass High Performance Leiderschap organiseren wij regelmatig binnen organisaties. Wil je binnen je team of organisatie High Performance Leiderschap stimuleren? Neem dan op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs, 035 603 7979.

Voorafgaand aan de Masterclass High Performance Leiderschap

We vragen je de volgende waardevolle vragenlijsten vooraf digitaal in te vullen en aan je medewerkers van je team / afdeling te vragen hetzelfde te doen. Tijdens de masterclass werken we met de uitkomsten van deze twee gevalideerde testen om je inzichten direct te vertalen naar acties die jou en jouw team(s) beter maken om samen nog meer resultaat te halen.

  1. Jij en je hele team vullen vooraf de HPO-vragenlijst
    Met de HPO-uitslagen bepalen we je prioriteiten als leider van je team(s).
  2. Daarnaast vul ook de feedforward analyse™ in.
    Met de feedforward resultaten bepalen we samen welke kwaliteiten jou als leider sterk maken en waar je nog meer het verschil kan maken.
    Kijk voor meer informatie over de feedforward analyse™ op deze site.

Het invullen van de testen kost weinig tijd (8 min gemiddeld) en maakt deze masterclass concreter, praktischer en nog waardevoller. Na je inschrijving ontvang je ook de datum voor de extra praktijkdag/terugkomdag. Voor de eerste Masterclasses zijn de data als volgt ingepland.

Doelgroep

Het ontwikkelen van High Performance Leiderschap gaat niet vanzelf. Deze Masterclass is voor ambitieuze leidinggevenden, managers en teamleiders binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties die het verschil willen maken. Je wil voorbeeldgedrag vertonen en anderen stimuleren en motiveren tot het gewenste gedrag. Als leidinggevende zal je zelf in de spiegel gaan kijken naar je eigen gedrag, je kwaliteiten en leer je verantwoordelijkheid nemen om verandering mogelijk te maken.

Wil je binnen je organisatie High Performance Leiderschap stimuleren? Neem dan op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs, 035 603 7979.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Maatwerktraining: Besluitvorming versterken - politieke vaardigheden voor (project-)leiders en professionals3-daagse Training: Het politieke spel in je organisatie/project effectiever spelen
feedforward professionalTraject tot gecertificeerd feedforward professional
Maatwerk trainingen
1-daagse teamontwikkeling - Effectiever samenwerken met resultaat1-daagse teamontwikkeling: Effectiever samenwerken met resultaat
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
feedback geven en ontvangen: feedforward je feedbackMaatwerktraining: Feedback geven en ontvangen
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!