nlNederlands

Maatwerk training

2-daagse Female Leadership (Vrouwelijk Leiderschap) training met Esther Mollema

Lees verder
 diversiteit en inclusie programma

Case

Liandon feedforward Case: Optimaal gebruik maken van de diversiteit en krachten in het team

Lees verder
Liandon Case - Optimaal gebruik maken van de diversiteit en krachten in het team

Artikel

De toegevoegde waarde als leidinggevende

Lees verder
De toegevoegde waarde als leidinggevende

Maatwerk trainingen

Masterclass High Performance Leiderschap

Het ontwikkelen van High Performance Leiderschap gaat niet vanzelf. Als leidinggevende moet je het het verschil willen maken en dit laten zien. Je dient voorbeeldgedrag te vertonen en anderen aan te zetten tot het gewenste gedrag. Als leidinggevende zal je zelf in de spiegel moeten kijken naar je eigen gedrag en verantwoordelijkheid moeten nemen om verandering mogelijk te maken.

Bijna dagelijks verzorgen wij vanuit Direction en het HPO Center binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties High Performance Leiderschap programma’s. We geven in deze Masterclass antwoord op veel uitdagingen van managers en teamleiders. Wat zijn de meest voorkomende uitdagingen van teams? Hoe gaan High Performance Leiders hiermee om? Hoe balanceert een High Performance Organisatie (HPO)-leider tussen resultaat en inspiratie, tussen ‘push and pull’, tussen hard en zacht of tussen actie en ontspanning? Deze masterclass zal je inspireren, uitdagen en motiveren om met de nieuwste inzichten een nog beter leider te zijn.

De Masterclass High Performance Leiderschap organiseren wij voor individuele deelnemers (klik hier voor de data), maar ook regelmatig binnen organisaties. Wil je binnen je organisatie High Performance Leiderschap stimuleren? Neem dan op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs, 035 603 7979.

Voorafgaand aan de Masterclass High Performance Leiderschap

We vragen je de volgende waardevolle vragenlijsten vooraf digitaal in te vullen en aan je medewerkers van je team / afdeling te vragen hetzelfde te doen. Tijdens de masterclass werken we met de uitkomsten van deze twee gevalideerde testen om je inzichten direct te vertalen naar acties die jou en jouw team(s) beter maken om samen nog meer resultaat te halen.

  1. Jij en je hele team vullen vooraf de HPO-vragenlijst in via de HPO Insight™ software
    Met de HPO-uitslagen bepalen we je prioriteiten als leider van je team(s).
    Kijk voor meer informatie over de HPO Insight™ software op deze site.
  2. Daarnaast vul ook de feedforward analyse™ in.
    Met de feedforward resultaten bepalen we samen welke kwaliteiten jou als leider sterk maken en waar je nog meer het verschil kan maken.
    Kijk voor meer informatie over de feedforward analyse™ op deze site.

Het invullen van de testen kost weinig tijd (8 min gemiddeld) en maakt deze masterclass concreter, praktischer en nog waardevoller. Na je inschrijving ontvang je ook de datum voor de extra praktijkdag/terugkomdag. Voor de eerste Masterclasses zijn de data als volgt ingepland.

Doelgroep

Het ontwikkelen van High Performance Leiderschap gaat niet vanzelf. Deze Masterclass is voor ambitieuze leidinggevenden, managers en teamleiders binnen profit, non-profit en overheidsorganisaties die het verschil willen maken. Je wil voorbeeldgedrag vertonen en anderen stimuleren en motiveren tot het gewenste gedrag. Als leidinggevende zal je zelf in de spiegel gaan kijken naar je eigen gedrag, je kwaliteiten en leer je verantwoordelijkheid nemen om verandering mogelijk te maken.

Wil je binnen je organisatie High Performance Leiderschap stimuleren? Neem dan op voor meer informatie of het maken van een afspraak met Marco Schreurs, 035 603 7979.