(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Maatwerktrainingen: Verankerd in praktijk en resultaat

Bij Direction weten we dat écht maatwerk verder gaat dan het personaliseren van content. Het is het ontwerpen van een volledige leerervaring die in lijn ligt met de visie en doelen van jullie team of organisatie. Onze maatwerktrainingen zijn meer dan alleen losse trainingen; ze halen het potentieel van de deelnemers naar boven en stimuleren professionele groei. We zorgen ervoor dat elke training diepgaande impact heeft, die de trainingssessies zelf overstijgt.

Centraal in onze filosofie staan samenwerking, inzicht en duurzame gedragsverandering. Ware verandering bereiken we door leren niet alleen te richten op het intellect, maar ook op het emotionele en praktische vlak van de deelnemers. Ontdek hoe onze aanpak jouw organisatie kan transformeren en een blijvende ontwikkeling kan stimuleren.

Écht maatwerk

Maatwerk bij Direction betekent intensief partnerschap. Samen creëren we trainingen die niet alleen voldoen aan de leerdoelen van de teams, maar deze ook overstijgen. Wij bieden de vrijheid om locaties, trainers, en materialen te kiezen, waardoor programma’s volledig aansluiten bij de wensen en doelstellingen van jullie organisatie. We beloven om jullie en de deelnemers te ondersteunen in het verkrijgen van inzicht en dit om te zetten in aansprekend resultaat. Door mee te denken, krachtige interventies te ontwerpen en begeleiding te bieden, realiseren we samen de gewenste doelstellingen.

Beklijving van veranderingen

Onze aanpak richt zich op duurzame ontwikkeling. Door de implementatie van de 66 dagen challenge en het toevoegen van intervisiesessies zorgen we ervoor dat de leerstof niet alleen wordt begrepen maar ook daadwerkelijk wordt toegepast en deel uitmaakt van het dagelijks handelen van de deelnemers. Dit biedt hen de mogelijkheid om nieuw gedrag te oefenen en vervolgens tijdens intervisiesessies praktijkgerichte vragen en situaties aan te kaarten. Door middel van collegiale consultatie vinden zij effectieve alternatieven voor de uitdagingen in hun praktijk. We introduceren een gemakkelijk toepasbare intervisiemethodiek, compleet met duidelijke handvatten voor het aanpakken van vraagstukken en het ondersteunen van collega’s in gedragsverandering en het stimuleren van gewenst gedrag. Deze methodiek is ontworpen om deelnemers niet alleen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling maar ook om een positieve invloed op hun werkomgeving te hebben.Maatwerktrainingen: Verankerd in praktijk en resultaat

Lerende mindset en resultaatgerichtheid

Alvorens onze trainingen starten, benadrukken we het belang van een lerende mindset, en na afloop focussen we op het behalen van concrete resultaten. We stellen vragen zoals:

  • Vooraf: Welk vraagstuk moet wat jou betreft aan bod komen en welke casus zou je willen uitwerken tijdens de training?
  • Reflecteren: Kijk je kritisch naar zowel inhoud als gedrag, samenwerking en processen?
  • Evalueren: Is het duidelijk welk resultaat je voor ogen had en wat heb je nog nodig om dat daadwerkelijk te bereiken?

Het nemen en houden van verantwoordelijkheid is cruciaal voor zowel persoonlijke als professionele vooruitgang en het handhaven van discipline. Commitment is essentieel, en door dit zichtbaar te maken en actief bespreekbaar te houden, leggen we samen het fundament voor aanhoudend succes en ontwikkeling.

Focus op resultaat

We leren de deelnemers om focus te houden ondanks uitdagingen, en benadrukken het belang van controle over hun reactie op externe gebeurtenissen. Dit helpt hen om koersvast richting hun doelen te bewegen.

Tot slot: Jullie partner in ontwikkeling

Bij Direction zetten we ons in om met onze maatwerktrainingen echte verandering en blijvend resultaat te brengen. We nodigen jullie uit om contact op te nemen en te ontdekken hoe onze programma’s het verschil kunnen maken. Samen werken we aan uitzonderlijke prestaties en professionele invulling.

Voor vragen of meer informatie, neem gerust contact op met Marco Schreurs via telefoonnummer 035-6037979. 

Thema’s die centraal staan in het aanbod van Direction:

Referenties maatwerktrainingen

“Combinatie van de onderdelen maakt het heel compleet & divers. Fijne trainers!”
Vivianne Hoeberichts, Senior team leader product Development – Danone Nutricia Research“

Top training. Had ik deze training maar 10 jaar eerder gedaan!”
Leny Oosterhoff, P.R. Marketing Manager ING

“Ik ben trots op de manier waarop wij omgaan met alle nieuwe uitdagingen. We hadden in no time een Corona afdeling geregeld. En ook de ‘gewone’ zorg loopt door. Zo goed dat we het afgelopen jaar geïnvesteerd hebben in de onderlinge samenwerking! Dat heeft zich nu dubbel en dwars terugbetaald. De inspiratie, training en begeleiding van Muriel Schrikkema heeft ons echt veel goeds gebracht!”
Arts en projectmanager – Zorginstelling

“Wauw, wat een top training! Van de theoretische kaders, eigen casus oppakken tot en met de spiegel die werd voorgehouden. Een aanrader.”
Robey de Jong, Lead Analytics – Rabobank

“Esther inspireert om de dialoog aan te gaan rond genderdiversiteit en mindbugs!”
Carolien Reinink, ASR

“Dank! Ik ben enorm trots op wat we hier met z’n allen hebben bereikt. Terugkijkend op dit traject zie ik de ideeën die naar voren zijn gekomen, als zeer belangrijke resultaten. Ze zijn namelijk van grote betekenis als het gaat om veranderen en verbeteren.”
Marlijn Lenselink – directievoorzitter Beweging 3.0.

“De workshop rond is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”
Paul Brinker, Group Finance ING

We vonden het geweldig! De laagdrempelige manier van presenteren van jou vonden we heel prettig. We hebben een zeer vruchtbare middag gehad. Dank voor jou inbreng hierin.”
Corné Grootenboer – Manager marketing Zorg at Albeda College

“Geweldig inspirerend! Mooi om te zien dat zowel wij als managers, maar ook onze medewerkers geïnspireerd werden in deze training. Marco weet met aansprekende voorbeelden de dialoog op gang te brengen.”
Johan Boersma- Head Analytical Development at Mylan

“Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan zijn workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”
Pascal Timmermans – Programma Manager Strategische Marketing & Online TSS Pharmapartners

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
Een veilige werkomgeving creëren, hoe doe je dat?Maatwerkprogramma: Effectieve gesprekken over grenzen en veiligheid
Maatwerkprogramma: Versterk je Informeel Persoonlijk LeiderschapMaatwerkprogramma: Versterk je Informeel Persoonlijk Leiderschap
Maatwerktraining: Creëer een feedforward aanspreekcultuurMaatwerktraining: Creëer een feedforward aanspreekcultuur
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!