(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Maatwerktraining: De Plakfactor – Hoe leid en inspireer jij de medewerkers die je wilt behouden?

Gezien de aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt, die naar verwachting een langdurige uitdaging zal vormen, is het nu meer dan ooit van belang om talentvolle medewerkers binnen je organisatie te behouden. Versterk je organisatie met deze op maat gemaakte leiderschapstraining voor het behouden van talentvolle medewerkers. In de hedendaagse dynamische werkomgeving is het essentieel dat leiderschap verder gaat dan de basis. Onze maatwerktraining “De Plakfactor – hoe leid en inspireer jij de medewerkers die je wilt behouden?” is speciaal ontwikkeld voor organisaties die het belang van talentbehoud en effectief leiderschap erkennen. Deze training, ideaal voor integratie in interne trainingsaanbod, Management Development-programma’s, en meer, biedt een flexibel kader dat aangepast kan worden aan de unieke uitdagingen en doelen van jouw team of organisatie.

Voorbeeldprogramma

De Plakfactor training biedt leidinggevenden van alle niveaus de vaardigheden en inzichten die nodig zijn om een omgeving te creëren waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en gemotiveerd zijn om hun beste zelf te zijn. Met behoud van de kerninhoud van de reguliere training, kunnen specifieke onderdelen worden aangepast om aan te sluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie:

  • Persoonlijke leiderschapsontwikkeling: Start met onze 360-graden feedforward analyse™ voor een diepgaand inzicht in de leiderschapsstijlen binnen jouw organisatie, gericht op zowel ‘caring’ als ‘daring’ aspecten van leiderschap.
  • Caring en Daring leiderschap: Verken de essentiële combinatie van ondersteunend (‘caring’) en uitdagend (‘daring’) leiderschap. Dit helpt je de juiste balans te vinden tussen empathie tonen en het stellen van uitdagingen, cruciaal voor het motiveren en behouden van medewerkers. Leer hoe je door deze balans te hanteren, een stimulerende werkomgeving creëert die medewerkers aanzet tot groei en innovatie.
  • Cultuur van continu leren: Ontdek strategieën om een leercultuur te bevorderen die innovatie en persoonlijke ontwikkeling stimuleert, essentieel voor het behouden van talent.
  • Effectieve onboarding: Pas onboardingprocessen aan om een sterke eerste indruk te maken en nieuwe medewerkers snel en effectief te integreren in het team en de organisatiecultuur.
  • Omgaan met diverse generaties en persoonlijkheden: Ontdek hoe je een team van Babyboomers tot Generatie Z leidt, met aandacht voor elke unieke persoonlijkheid, behoefte en motivatie. Leer een inclusieve cultuur te creëren die elk teamlid waardeert.
  • Versterken van psychologische en sociale veiligheid: Ontwikkel methoden om een omgeving te creëren waarin medewerkers zich veilig voelen om te innoveren, te experimenteren en uit te blinken.
  • Implementatie van stay-interviews: Leer hoe je proactieve gesprekken voert die inzicht geven in de behoeften en wensen van medewerkers, om zo betrokkenheid en tevredenheid te verhogen.
  • Waardering voor unieke bijdragen: Focus op het erkennen en waarderen van de individuele bijdragen van elk teamlid, ter versterking van hun betrokkenheid en motivatie.

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Dit programma is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. We werken nauw samen met jou om een volledigMaatwerktraining: De Plakfactor - Hoe leid en inspireer jij de medewerkers die je wilt behouden? op maat gemaakt trainingsprogramma te ontwikkelen dat aansluit bij de specifieke uitdagingen en doelstellingen van jouw organisatie. Of je nu de leiderschapsvaardigheden binnen je team wilt versterken, een positieve organisatiecultuur wilt bevorderen of specifiek wilt focussen op talentbehoud, onze maatwerktraining biedt de oplossing.

Deze training vormt een essentiële bouwsteen in de ontwikkeling van leiderschap en talentbehoud binnen elke organisatie.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het verkennen van de maatwerkmogelijkheden voor jouw organisatie? Wil je meer weten over hoe deze training aangepast kan worden aan jullie behoeften? Neem vandaag nog contact op met Marco Schreurs via (035 603 7979) voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Verder ontwikkelen...

Trainingen
DE PLAKFACTOR: HET GEHEIM ACHTER BLIJVERS IN JE TEAMDe Plakfactor – hoe leid en inspireer jij de medewerkers die je wilt behouden?
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!