Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Maatwerkprogramma: Versterk je Informeel Persoonlijk Leiderschap

Als organisatie staat u voor verschillende uitdagingen. Of het nu gaat om het aanpakken van personeelstekorten, het handhaven van een hoge dienstverleningskwaliteit met beperkte middelen, of het verbeteren van de interne communicatie en samenwerking; deze uitdagingen vereisen van medewerkers een hoge mate van flexibiliteit, communicatievaardigheid en persoonlijk leiderschap.

Het doel van dit maatwerkprogramma is om een cultuur van effectief persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Hiermee stellen we medewerkers op alle niveaus in staat om duidelijker te communiceren, beter samen te werken, effectief te communiceren, coördineren en draagvlak te creëren. Door te investeren in dit programma, zet u een belangrijke stap naar een veerkrachtige en goed functionerende organisatie, die in staat is om de huidige uitdagingen het hoofd te bieden. Het programma bevat verschillende onderdelen, zowel online als offline, en is flexibel aan te passen aan de behoeften van de deelnemers.

Effectief communiceren, coördineren en draagvlak creëren, zonder formele macht!

Verwachte resultaten

Aan het einde van dit traject zullen de deelnemers:

Door deze vaardigheden en inzichten te ontwikkelen, zetten de deelnemers een belangrijke stap naar een organisatie die beter in staat is om kwaliteit te leveren en efficiënt te functioneren, zelfs in uitdagende tijden.

Voorbeeld maatwerkprogramma: Versterk je Informeel Persoonlijk Leiderschap

Korte samenvatting van leervormen:

Door te investeren in dit programma investeert u in de toekomst van uw organisatie. Het is een uitgebreid en flexibel programma dat is ontworpen om echte, meetbare veranderingen teweeg te brengen, zowel op individueel als op organisatieniveau.

WIL JE INFORMEEL PERSOONLIJK LEIDERSCHAP BINNEN JE ORGANISATIE VERSTERKEN?

Als u de uitdagingen waar uw organisatie voor staat effectief wilt aanpakken en een cultuur van persoonlijk leiderschap en continue verbetering wilt stimuleren, dan is dit maatwerkprogramma de sleutel tot succes. Voor meer informatie over hoe dit programma kan worden aangepast aan de unieke behoeften van uw organisatie, neem contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Mobiele versie afsluiten