(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Verbeter je leiderschapskwaliteiten

Gedreven door interne en externe ontwikkelingen zijn organisaties steeds meer op zoek naar échte leiders die bewerkstelligen dat ze ‘beter dan de rest zijn’. Dit vraagt van mensen leiderschapskwaliteiten waarmee ze excelleren in zowel vaktechnische als persoonlijke vaardigheden. Naast onderstaande training verzorgen wij ook regelmatig de Masterclass High Performance Leiderschap.

LeiderschapskwaliteitenThema: Verbeter je Leiderschapskwaliteiten

Om gezien te worden als een echte leider, moeten managers beseffen dat juist de persoonlijke vaardigheden van groot belang zijn. Echter een individu met uitstekende persoonlijke vaardigheden en vaktechnische kennis is nog geen echte leider. Van zeer groot belang is ook het (inter)nationale netwerk van het individu om samen met collegae de beste oplossing te bieden voor de klant.

Het maatwerkprogramma ‘Verbeter je leiderschapskwaliteiten’ zal daarom een “High Performing” cultuur creëren waarin de échte leiders zullen opstaan. De leider, uw organisatie en haar klanten zullen hierdoor excelleren.

“Learn to Lead Together!”

Resultaat

Tijdens het maatwerkprogramma worden de door uw organisatie geformuleerde ‘shared competencies’ in de breedte besproken tijdens de diverse trainingen. Deelnemers nemen deel aan die trainingen waar zij extra aandacht aan moeten besteden, zoals bijvoorbeeld:

  • excellente dienstverlening
  • ondernemerschap
  • effectief management
  • effectief leiderschap
  • Business Excellence

De thema’s worden in overleg met uw organisatie vooraf besproken, waarbij o.a. ook gekeken wordt naar de kwaliteiten die nodig zijn om een High Performance Leider te worden.

Waarom het maatwerkprogramma ‘Verbeter je leiderschapskwaliteiten’ met Direction organiseren?

Leiderschap

De uitgebreide kennis en ervaring van Direction bij het ontwikkelen van leiderschapsprogramma’s zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen leiderschap zullen prediken, maar ook écht leider zijn binnen uw organisatie.

Ervaring

Niet alleen de trainingen zorgen voor een bijzondere belevenis. Ook de experts die Direction bij het programma zal betrekken zijn niet ‘standaard’. Zij zullen door hun inspirerende bijdragen (vanuit diverse disciplines) bijzondere bijeenkomsten creëren, zodat het geleerde ook daadwerkelijk beklijft bij de deelnemers.

Hoewel we ons realiseren dat toonaangevende experts en leiders vaak uitgesproken individualisten zijn, brengen we hen samen voor focused teamwork. Experts die deelnemen aan het programma zijn o.a.:

  • Professoren van top universiteiten en onderzoeksinstellingen
  • Inspirerende leiders binnen uw organisatie en van voorbeeldorganisaties
  • Inzichten vanuit enkele andere disciplines, zoals o.a. sport, spel en cultuur.

Action learning

Het programma zal naast kennisoverdracht concreet ingaan op de vertaling van het geleerde naar de eigen praktijk/ casuïstiek. De meeste cases zijn aangepast aan de specifieke situatie van uw organisatie (ontwikkeling op basis van vooronderzoek onder de deelnemers). Zelfanalyse en werken in intervisie groepjes is een belangrijk onderdeel van het programma. Gedurende ieder programma wordt de kennis en visie direct vertaald naar de eigen situatie.

Development

Naast voorgenoemde punten zullen mentoring sessies, leerkringen, intervisie bijeenkomsten, implementatie opdrachten, workshops en coaching bijeenkomsten, ondersteund door samenwerkingsactiviteiten via uw intranet, bijdragen aan de verdere ontwikkeling en beklijving van de cultuurverandering en verbetering van de leiderschapskwaliteiten binnen uw organisatie.

Together

De focus van dit maatwerk programma zal liggen op samenwerking. Naast de diverse disciplines binnen uw organisatie fysiek geïntegreerd te hebben, zullen de trainingen de deelnemers ook op kennisniveau samenbrengen. Door samenwerking in projecten met intervisie groepjes en buddy’s behalen de deelnemers daarnaast meer resultaat voor zichzelf, uw organisatie en uw klanten.

Interesse in het maatwerkprogramma ‘Verbeter je leiderschapskwaliteiten’?

Deloitte maatwerkprogramma Verbeter je Leiderschapskwaliteiten

Onder andere voor de Deloitte, een top adviesbureau, hebben wij het maatwerkprogramma Verbeter je leiderschapskwaliteiten ontwikkeld. Heeft u vragen over de training, de maatwerk mogelijkheden voor uw organisatie of wilt u een afspraak maken van één van onze trainers? Neemt u dan contact op met Marco Schreurs (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur1-daagse training: Van een feedback naar een feedforward aanspreekcultuur
Iedereen mee in verandering!Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Teamontwikkeling: patronen doorbreken en beter profilerenBouw een succesvol team!
Leiderschap in veranderingstrajectenLeiderschap in veranderingstrajecten
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!