(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Loopbaantraject voor professionals en managers

Loopbaantraject voor professionals en managersJe bent goed op weg…én vraagt je af: hoe kan het nog beter?

Werken aan jouw loopbaantraject

Je hebt een succesvol traject afgelegd in jouw discipline en de positie bereikt die je voor ogen had. Je voelt dat je even stilstaat en dat er ‘werk aan jouw weg’ nodig is. Hoe ga jij nóg meer uit je functie halen en je loopbaan verder vormgeven?

“Succesvolle organisaties binden hun goede mensen door in hen te investeren.”

Doelgroep

Je bent dertiger of veertiger en merkt dat je (weer) in contact wilt komen met wat je echt drijft, om van daaruit je functie verder te verdiepen en je loopbaan verder vorm te geven. Met een groep van maximaal 10 professionals en managers gaan we op zoek naar de antwoorden op jouw vragen; hoe kun jij nog meer uit je functie halen.

Programma

Dit loopbaantraject bestaat uit drie bijeenkomsten van elk een dag inclusief avondprogramma en een separate terugkommiddag. Het hele traject duurt vijf maanden. De modules kunnen niet afzonderlijk worden gevolgd.

LoopbaantrajectModule 1:

Waar kom je vandaan en welke weg heb je afgelegd?

We onderzoeken welke kwaliteiten jij meebrengt en wat dit betekent voor de bezieling in jouw functie en werk. Daarnaast kijken we naar jouw loopbaan; hoe ziet die eruit? Wat waren daarin belangrijke momenten en gebeurtenissen? We kijken naar de terugkerende patronen en wat het van je vraagt om daar een nieuwe wending aan te geven.

Module 2:

Waar een wil is ontstaat een weg

Om werkelijk een verdieping te maken zul je in je kracht moeten gaan staan. Hoe doe je dat? Welke ambities heb jij nu echt? Hoe ga jij ze waarmaken? Wie kent jouw ambities? Wat ben je bereid te investeren? Wat heb je nog nodig om je ambities te realiseren? Wie kan je daarbij helpen? En wat ben je bereid op te geven? Hoe overwin je hierbij mogelijke angsten?

Module 3:

Je weg vervolgen

Je hebt je eerste meters afgelegd. Hoe heb jij je ambities (meer) zichtbaar gemaakt? Wat kwam je daarbij tegen? Wat ging er goed? Welke kwaliteiten heb je ingezet? Welke overtuigingen over jezelf kwam je tegen en heb je mogelijk nog los te laten? Hoe standvastig ben je?

Terugkommiddag

We vertellen elkaar onze successen. Ook delen we de lastiger kanten van de realisatie van onze ambities. We spreken af hoe we elkaar in de toekomst kunnen blijven ondersteunen. De begeleiders doorlopen samen met je de laatst gezette stappen op je weg. Je hebt daadkracht getoond! Tot slot vieren we wat we bereikt hebben!

“Goed opgebouwd, inspirerende begeleiders, goede werkwijze om tot zelf inzichten en concrete acties te komen!”

Resultaat van dit loopbaantraject

  • Helder zicht op de door jou gemaakte keuzes, jouw patronen en hoe deze je hebben gebracht naar waar je nu bent.
  • Je ontdekt wat je bezielt en welke verdieping in je functie daarbij past.
  • Je leert concreet vorm te geven aan de door jou gewenste toekomst.
  • Van plan van aanpak naar realisatie.
  • kortom: van ‘Good to Great’!

loopbaantrajectOver Muriel Schrikkema (hoofdbegeleider van dit loopbaantraject)

Muriel studeerde psychologie. Na een korte loopbaan in de hulpverlening koos zij ervoor leerprogramma’s voor het bedrijfsleven te ontwikkelen. Daar leerde zij de bedrijfskundige benadering kennen van vraagstukken. Vanuit haar eigen organisatie Direction combineert zij sinds eind 1999 deze invalshoek met een meer ontwikkelingsgerichte en psychologische kijk op vraagstukken van mensen.

“Toen ik begin dertig was bevond ik me op een punt in mijn loopbaan waarop ik me iets realiseerde. Als ik op dezelfde voet door zou gaan, zou ik mijn loopbaan in mijn ogen niet tot een succes gaan maken. Ik was goed in wat ik deed, daar ging het niet om. Maar ik merkte dat ik stil stond en niet meer groeide. Ik wilde daar wat aan doen en ging op zoek… En wat bleek: ik hoefde mijn weg niet te onderbreken of een heel ander pad te bewandelen. Meer focus en verdieping in mijn functie zorgden ervoor dat ik weer helemaal op mijn passie zat! Nu als partner, coach en programma-directeur van Direction heb ik dagelijks veel contact met managers, professionals en leiders in het Nederlandse bedrijfsleven. Ook hen zie ik zoeken en de vragen stellen die ik mezelf stelde.

In dit loopbaantraject gaan we samen op zoek naar jouw passie. We zoeken naar de essentie van jouw kracht en hoe je deze kunt vasthouden en verdiepen. Er gaan bijzondere begeleiders mee. Ik ben trots op het loopbaantraject en heb er veel zin in!”

Meer informatie

Email mij, Muriel Schrikkema, via schrikkema@dir.nl of bel 035 – 603 79 79, om een afspraak te maken voor de mogelijkheden van een loopbaantraject op maat voor jouw organisatie.

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
bewust leiderschapBewust leiderschap in veranderlijke tijden
Leiderschap in veranderingstrajectenLeiderschap in veranderingstrajecten
Voordelen Feed Forward AnalyseLeiderschapsreis naar de essentie van jouw Leiderschap
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!