Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Leidinggevenden leren een motiverende werkomgeving te creëren

8 sleutelfactoren om een motiverende werkomgeving te creëren

Het van cruciaal belang dat leidinggevenden de vaardigheden ontwikkelen om een motiverende werkomgeving te creëren. Dit vermogen is niet alleen essentieel voor het bevorderen van medewerkerstevredenheid en -betrokkenheid, maar ook voor het stimuleren van innovatie en het behalen van organisatiedoelstellingen. Ons programma is speciaal ontworpen om leidinggevenden uit alle sectoren – profit, non-profit, en overheidsorganisaties – te voorzien van de kennis en tools die nodig zijn om deze belangrijke aspecten van leiderschap te beheersen.

Maatwerkprogramma: Leidinggevenden leren een motiverende werkomgeving te creëren

Vanuit Direction en ons HPO Center hebben we een specifiek programma ontwikkeld, gebaseerd op onze uitgebreide onderzoeken naar High Performance Organisaties (HPO’s) en High Performance Leiderschap. Dit programma is gericht op het essentiële aspect van leiderschapsontwikkeling voor het creëren van een motiverende werkomgeving. Hieronder belichten we de kernonderdelen, verrijkt met inzichten en voorbeelden uit ons eigen onderzoek. Op al deze onderdelen verzorgen we ook verdiepende programma’s op maat.

Wat levert het op

De deelname aan dit programma biedt veel voordelen:

Voor de organisatie

Voor de leidinggevenden

Voor de medewerkers

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zet nu de stap naar een meer gemotiveerde en betrokken organisatie. Trainingen en workshops rond deze onderwerpen verzorgen wij binnen veel profit, non-profit- en overheidsorganisaties. Neem vandaag nog contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979) om de mogelijkheden van een lezing, workshop of een volledig op maat gemaakt programma te bespreken.

Mobiele versie afsluiten