Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Leiderschapstraining: Creëer een cultuur van effectieve samenwerking

Effectieve samenwerking staat centraal in onze snel veranderende wereld. Met de komst van nieuwe technologieën en manieren van werken is het voor leiders nu belangrijker dan ooit om een teamcultuur te bouwen die gericht is op sterk samenwerken. Het is niet meer genoeg om alleen een visie te hebben en taken te verdelen. Als leider is het essentieel om een team te ontwikkelen dat zelf beslissingen neemt, zich snel aanpast, en vooral, zich inzet voor effectieve samenwerking.

Onze leiderschapstraining, speciaal ontworpen om de kernvaardigheden voor effectieve samenwerking te ontwikkelen, speelt in op deze behoefte. Het programma richt zich op het versterken van jouw rol en de kracht van je team, met als doel een werkomgeving te creëren waarin effectieve samenwerking voorop staat. Zo draagt iedereen bij aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie, terwijl het welzijn van elk teamlid gewaarborgd blijft.

VOORBEELDPROGRAMMA: 1-daagse leiderschapstraining

Deze leiderschapstraining is een compact en intensief programma van één dag, speciaal ontworpen voor een groep van ongeveer 10 leidinggevenden binnen jouw organisatie. De focus ligt op praktische oefeningen om de leiderschapsvaardigheden direct toe te kunnen passen en zo effectieve samenwerking te creëren binnen het team of de organisatie.

Leiderschap met impact: focus op kernvragen

De training start met een ‘mini kick-off’, waarin de leidinggevenden inzicht krijgen in de essentiële aspecten van constructieve samenwerking en leiderschap. De volgende vragen staan centraal:

Praktische oefeningen: direct toepasbaar

In de middag wordt er geoefend. De leidinggevenden leren o.a.:

Optioneel: Intervisie

Na de training is er de mogelijkheid voor intervisiemomenten. Deze sessies zorgen ervoor dat het geleerde ook daadwerkelijk wordt toegepast en verankerd in de dagelijkse praktijk.

Overall resultaat: creëer een cultuur van effectieve samenwerking

Wil je ook een cultuur van effectieve samenwerking creëren?

Ben je klaar om de leiderschapsvaardigheden binnen je team of organisatie naar een hoger niveau te tillen? Wil je een cultuur van effectieve samenwerking en continue groei bevorderen? Dan is deze leiderschapstraining waardevol voor jouw organisatie. Neem voor vragen over het programma of de mogelijkheden voor jouw organisatie contact op met Muriel Schrikkema (T. 035-6037979).

Mobiele versie afsluiten