Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

Interactieve HPO-workshop op maat

HPO Workshop op maat

Op deze pagina beschrijven wij de opzet van een interactieve workshop door Marco Schreurs (auteur van de managementboeken Animal Firm en Een High Performance Organisatie…Wat is dat?). Een dergelijke HPO Workshop is altijd maatwerk en zal in overleg met u worden vormgegeven.

Het doel tijdens de workshop kan bijvoorbeeld zijn om de deelnemers bewust te maken van de huidige prestaties en herkenning en erkenning te creëren rond het thema continu blijven verbeteren van de prestaties. Wat vraagt dat van de leidinggevenden? Waarom willen High Performance Organisaties altijd beter presteren? Hoe spreken we elkaar aan en ondersteunen we elkaar om nog beter te presteren?

De HPO Workshop zal bestaan uit de volgende onderdelen:

Voorbereiding: korte online HPO-vragenlijst

Voorafgaand aan de workshop vragen wij de deelnemers een korte, online HPO-vragenlijst in te vullen. Het doel is de resultaten (en analyse van de resultaten door onze HPO-experts) terug te koppelen tijdens de workshop. De resultaten geven focus op de kwaliteiten van uw team/afdeling/organisatie en de belangrijkste actiepunten om de prestaties nog verder te verbeteren. Omdat de deelnemers zelf de HPO-stellingen scoren zal snel herkenning en erkenning van de kwaliteiten en actiepunten ontstaan.

Planning:

Aanmaken van de online HPO-vragenlijst (inclusief concept uitnodigingsmail). Belangrijk is dat de deelnemer voldoende tijd krijgen (ongeveer 2 weken) om de vragenlijst in te vullen en het HPO Center de resultaten kan analyseren en verwerken in de Workshop.

HPO Workshop

Meer weten? Neem contact op met Marco Schreurs (schreurs@hpocenter.com). 

Mobiele versie afsluiten