(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Interactieve HPO-workshop op maat

Op deze pagina beschrijven wij de opzet van een interactieve workshop door Marco Schreurs (auteur van de managementboeken Animal Firm en Een High Performance Organisatie…Wat is dat?). Een dergelijke HPO Workshop is altijd maatwerk en zal in overleg met u worden vormgegeven.

Het doel tijdens de workshop kan bijvoorbeeld zijn om de deelnemers bewust te maken van de huidige prestaties en herkenning en erkenning te creëren rond het thema continu blijven verbeteren van de prestaties. Wat vraagt dat van de leidinggevenden? Waarom willen High Performance Organisaties altijd beter presteren? Hoe spreken we elkaar aan en ondersteunen we elkaar om nog beter te presteren?

De HPO Workshop zal bestaan uit de volgende onderdelen:

Voorbereiding: korte online HPO-vragenlijst

Voorafgaand aan de workshop vragen wij de deelnemers een korte, online HPO-vragenlijst in te vullen. Het doel is deMarco Schreurs - Mr HPO Insight resultaten (en analyse van de resultaten door onze HPO-experts) terug te koppelen tijdens de workshop. De resultaten geven focus op de kwaliteiten van uw team/afdeling/organisatie en de belangrijkste actiepunten om de prestaties nog verder te verbeteren. Omdat de deelnemers zelf de HPO-stellingen scoren zal snel herkenning en erkenning van de kwaliteiten en actiepunten ontstaan.

Planning:

Aanmaken van de online HPO-vragenlijst (inclusief concept uitnodigingsmail). Belangrijk is dat de deelnemer voldoende tijd krijgen (ongeveer 2 weken) om de vragenlijst in te vullen en het HPO Center de resultaten kan analyseren en verwerken in de Workshop.

  • De invulling van de HPO-vragenlijst kost doorgaans niet meer dan 10 minuten (35 stellingen).
  • Het HPO Center houdt de respons bij en rapporteert deze regelmatig aan u terug.
  • De individuele gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen geaggregeerd teruggegeven tijdens de workshop.
  • Analyse van de scores door het HPO Center; tevens benchmark van de gegevens met vergelijkbare organisaties uit de HPO-database.
  • Opmaak van de resultaten en verwerking van de belangrijkste aandachtspunten in de workshop.

HPO Workshop

  • Korte, interactieve presentatie over het HPO-gedachtegoed voor de genodigden;
  • Bekendmaking van de uitslagen en observaties van het onderzoek (reflectie moment);
  • Interactieve workshop. Herkenning en erkenning en wat betekent dat nu? Discussie over de observaties die het HPO Center heeft gemaakt. Wat betekent dit nu voor mij als deelnemer? Hoe houden we iedereen scherp om te blijven verbeteren op de aandachtspunten?
  • Plenaire terugkoppeling aan de totale groep;
  • Afsluiting en afspraken

Meer weten? Neem contact op met Marco Schreurs (schreurs@hpocenter.com). 

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
positionering van een afdelingHigh Performance Leadership Masterclass
Download hier Animal Firm in PDF!HPO Animal Firm (management) Team Workshop
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!