Direction – individuele-, team- en organisatieontwikkeling

HPO Animal Firm (management) Team Workshop

Download hier Animal Firm in PDF!

In 2010 publiceerde Marco het populaire managementboek ’Animal Firm – Haal het beste dierengedrag in uzelf en uw team naar boven!’. Animal Firm is de glansrijke tegenhanger van Orwells klassieker de Animal Farm. Op een inspirerende manier laat het boek zien hoe gedrag uit de dierenwereld kan worden ingezet om een high performance organisatie (HPO) te creëren.

Animal Firm heeft meer dan 375 dagen in de top 100 van best verkochte managementboeken gestaan. Marco geeft lezingen en workshops rond HPO, aangevuld met inspirerende voorbeelden uit het bedrijfsleven en het dierenrijk.

Tactloze olifanten, struisvogelpolitiek, domme ganzen, rattengedrag, trage slakken. Er zijn heel wat dieren te bedenken waarmee we onze collega’s kunnen vergelijken. Vaak hebben deze vergelijkingen een negatieve klank, en dat is jammer. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat succesvolle organisaties in staat zijn om dierlijke eigenschappen op de juiste manier te bundelen. In de workshop draait alles om slimmer samenwerken en beter presteren. Hoe kan gedrag uit de dierenwereld worden ingezet om een high performance organisatie te creëren. Gaan jullie mee op reis zebra’s, gnoes, giraffen en struisvogels op de savanne te spotten?

“Aan de hand van fascinerende verhalen uit het dierenrijk heeft Marco ons meegenomen over hoe je nu écht beter kan samenwerken en presteren. Met veel humor en plezier hebben we met het complete MT deelgenomen aan zijn workshop die je op een slimme manier in beweging zet om het beste dierengedrag uit jezelf en collega’s te halen. Kortom een echte aanrader!”
— Pascal Timmermans – Programma Manager Strategische Marketing & Online TSS Pharmapartners

“Geweldig inspirerend! Mooi om te zien dat zowel wij als managers, maar ook onze medewerkers geïnspireerd werden in deze workshop. Marco weet met aansprekende voorbeelden de dialoog op gang te brengen. Ik ben trots om de grote olifant van mijn business unit te mogen zijn.”
— Johan Boersma, Head Analytical Development at Abbott Healthcare Products

Neem voor de mogelijkheden contact op met Marco Schreurs (schreurs@hpocenter.com). 

Mobiele versie afsluiten