(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling, diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen profit-, non-profit- en overheidsorganisaties (klassikaal en/of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Gezocht vrouwelijk talent

vrouwelijk talentHet barst van het vrouwelijk talent. In een waardevol en levendig seminar leer je hoe ook jij jouw talenten meer kan benutten. Zo kun je met nog meer plezier en succes jouw loopbaan vormgeven. Tijdens deze training ‘Gezocht vrouwelijk talent’ komen de vier volgende onderwerpen aan bod:

Wat is jouw ambitie

  • Stel jij je weleens deze vragen?
  • Weet ik wel goed wat ik wil?
  • Hoe krijg ik erkenning voor wat ik doe?
  • Ben ik wel tevreden in mijn huidige functie?
  • Wil ik misschien minder of juist meer werken?
  • Wil ik misschien nog een opleiding doen?

Veel vrouwen hebben vaak geen antwoord op bovenstaande vragen. We nemen je mee in het socialisatieproces, waarin je waarschijnlijk hebt afgeleerd je ambities te uiten. Wat is je ambitie op dit moment en hoe kan je deze verwezenlijken?

Het Spel binnen organisaties

Samen verkennen we de spelregels binnen jouw organisatie. Hoe werkt het in de praktijk? Wanneer krijg je promotie, lever je kwaliteit of word je gezien als succesvol? Met meer inzicht in de regels van het spel ga je relaxter en doeltreffender te werk.

Netwerken

Vrouwelijk talent heeft vaak te weinig verticale netwerkverbanden met de “macht/hiërarchie”, waardoor je minder zichtbaar bent en je kwaliteiten minder goed herkend en gewaardeerd worden. Hoe ziet je huidige netwerk eruit? Laten we het in kaart brengen. We geven je tips waardoor het wellicht makkelijker wordt om op de juiste mensen af te stappen.

Mindbugs

Waar hebben alle managers het toch over wanneer ze het hebben over Mindbugs? Wat is het? En wat zegt het over mij? Kan ik er mijn voor(oor)deel mee doen? De algemene resultaten worden gepresenteerd tijdens de training ‘Gezocht vrouwelijk talent’ en je ontvang na afloop je individuele rapport met je score en tips per mail.

Meer informatie over de training ‘Gezocht vrouwelijk talent’

Gezocht vrouwelijk talentNeem voor meer informatie over het programma voor vrouwelijk talent of het maken van een afspraak met Esther Mollema, contact op met Sanne van Doorn (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVoorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond gender
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!