(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Genderdiversiteit in organisaties

Genderdiversiteit gaat niet alleen om meer kansen voor de ander maar vooral om meer resultaat voor de organisatie. Organisaties die het lukt om meer genderdiversiteit in alle lagen van de organisatie te realiseren presteren beter. Zowel strategisch als financieel. Veel organisaties lukt het, ondanks hun goede bedoelingen, niet om echt meer doorstroom van vrouwen te realiseren. Wat is daarvan de reden? Welke obstakels blijken dominant? In deze workshop krijg je inzicht in een van de belangrijkste redenen… mindbugs. Iedereen heeft mindbugs, ook jij! Mindbugs zijn de reden dat de keuzes die je maakt niet altijd even rationeel zijn, ook al denk je van wel.

“De workshop rond is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”
Paul Brinker, Group Finance, ING

Doelgroep: Genderdiversiteit in organisaties

Genderdiversiteit binnen organisaties

De workshop ‘genderdiversiteit in organisaties’ is voor managers en leidinggevenden (staf en lijn) die meer willen weten over diversiteit en de invloed van Mindbugs op bijvoorbeeld de selectie van nieuw personeel en het al aanwezige talent. Om vervolgens met deze kennis te werken aan bewustwording en duurzaam succes voor de organisatie.

Onderwerpen

  • De redenen waarom kiezen niet altijd zo logisch is.
  • Hoe werken onze hersenen – waarom zijn onze beslissingen veel minder rationeel dan we denken?
  • Wat levert meer genderdiversiteit jouw organisatie op?
  • De onbewuste vooroordelen van mannen én vrouwen.
  • Diverse teams samenstellen – hoe doe je dat binnen jouw organisatie?

Esther Mollema - IGenderdiversiteit binnen organisatiesEsther Mollema

Esther (1965) is oprichter en directeur van Direction. Zij heeft na haar studies aan Nyenrode en Thunderbird in Phoenix gewerkt als directeur van verschillende trainingsorganisaties in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Esther wordt gezien als een van de grootste beïnvloeders en denkers op het gebied van vrouwelijk leiderschap, genderdiversiteit, mindbugs en diversiteit binnen Nederland. Naast de trainingen en masterclasses die zij geeft, begeleidt en adviseert zij ook veel organisaties.In november 2009 verscheen haar eerste boek: 50% meer talent; zo scoor je met vrouwen. In 2015 verscheen haar tweede boek ‘Succes in Veelvoud‘.

“Esther inspireert om de dialoog aan te gaan rond genderdiversiteit en mindbugs!”
Carolien Reinink, ASR

Maatwerk

Direction ontwikkelt en verzorgt incompany- en open trainingen gericht op high performing leiderschap, topleiders & diversiteit, genderdiversiteit en teamdynamieken. Incompany trainingen en maatwerk programma’s rond genderdiversiteit verzorgen wij voor onder meer: Royal HaskoningDHV, Gasunie, KPN, Universiteit Utrecht, ING, Rijkswaterstaat, Philips Lighting, Gemeente Heemskerk, EY, AMC, Abbott, Randstad, VU Amsterdam, Schiphol, gemeente Enschede, MSD, UWV en Buitenlandse Zaken.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak met Esther Mollema, contact op met Robert Smit (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
Voorbeeld ondersteuning van uw diversiteitsplan rond genderVrouwelijk Leiderschap Workshops
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!