nlNederlands

Case

Leiderschapstraject bij ICT dienstverlener

Lees verder
Leiderschapstraject bij ICT dienstverlener NCCW

Case

UMC Utrecht: stappenplan Gender Diversiteit & Inclusion

Lees verder
inclusion

Artikel

Over Zonnekoningen en oplossingen

Lees verder
Zonnekoning

Maatwerk trainingen

Genderdiversiteit in organisaties

Genderdiversiteit gaat niet alleen om meer kansen voor de ander maar vooral om meer resultaat voor de organisatie. Organisaties die het lukt om meer genderdiversiteit in alle lagen van de organisatie te realiseren presteren beter. Zowel strategisch als financieel. Veel organisaties lukt het, ondanks hun goede bedoelingen, niet om echt meer doorstroom van vrouwen te realiseren. Wat is daarvan de reden? Welke obstakels blijken dominant? In deze workshop krijg je inzicht in een van de belangrijkste redenen… mindbugs. Iedereen heeft mindbugs, ook jij! Mindbugs zijn de reden dat de keuzes die je maakt niet altijd even rationeel zijn, ook al denk je van wel.

“De workshop rond is een concreet en goed onderbouwd verhaal. Iedere manager zou dit verhaal moeten horen.”
Paul Brinker, Group Finance, ING

Doelgroep: Genderdiversiteit in organisaties

Genderdiversiteit binnen organisaties

De workshop ‘genderdiversiteit in organisaties’ is voor managers en leidinggevenden (staf en lijn) die meer willen weten over diversiteit en de invloed van Mindbugs op bijvoorbeeld de selectie van nieuw personeel en het al aanwezige talent. Om vervolgens met deze kennis te werken aan bewustwording en duurzaam succes voor de organisatie.

Onderwerpen

Esther Mollema - IGenderdiversiteit binnen organisatiesEsther Mollema

Esther (1965) is oprichter en directeur van Direction. Zij heeft na haar studies aan Nyenrode en Thunderbird in Phoenix gewerkt als directeur van verschillende trainingsorganisaties in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Esther wordt gezien als een van de grootste beïnvloeders en denkers op het gebied van vrouwelijk leiderschap, genderdiversiteit, mindbugs en diversiteit binnen Nederland. Naast de trainingen en masterclasses die zij geeft, begeleidt en adviseert zij ook veel organisaties.In november 2009 verscheen haar eerste boek: 50% meer talent; zo scoor je met vrouwen. In 2015 verscheen haar tweede boek ‘Succes in Veelvoud‘.

“Esther inspireert om de dialoog aan te gaan rond genderdiversiteit en mindbugs!”
Carolien Reinink, ASR

Maatwerk

Direction ontwikkelt en verzorgt incompany- en open trainingen gericht op high performing leiderschap, topleiders & diversiteit, genderdiversiteit en teamdynamieken. Incompany trainingen en maatwerk programma’s rond genderdiversiteit verzorgen wij voor onder meer: Royal HaskoningDHV, Gasunie, KPN, Universiteit Utrecht, ING, Rijkswaterstaat, Philips Lighting, Gemeente Heemskerk, EY, AMC, Abbott, Randstad, VU Amsterdam, Schiphol, gemeente Enschede, MSD, UWV en Buitenlandse Zaken.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak met Esther Mollema, contact op met Sanne Ockhuijsen (T. 035-6037979).