(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Domineren kun je Leren met Julia Wouters

Hoe kom je goed uit de verf? Hoe sta je er als het echt nodig is? Hoe zorg je ervoor dat je gehoord en gezien wordt? Hoe zorg je voor een inclusief team waarin je diversiteit laat slagen?

Julia Wouters weet raad. Zij leert je hoe je blijft staan en jezelf blijft, juist als je bent aangenomen omdat je anders was. Ze laat je zien hoe je jezelf blijft en toch impact hebt.

Julia maakte een prachtige, interactieve workshop die ze baseerde op haar eigen ervaringen in de media, politiek en als opiniemaker. Ze maakt daarbij gebruik van de kennis en kunde van de Noorse psycholoog Beris Ås. Als eerste vrouwelijke Kamerlid en fractievoorzitter in het Noorse parlement herkende ze vijf manieren ze waarop haar collega’s haar invloed bewust of onbewust beperkten. Haar ordening bleek niet alleen op vrouwen toepasbaar, maar op eenieder die niet tot de dominante groep in een organisatie behoort.

Wanneer iemand deze dominantie technieken op je toepast, kan dat je zelfvertrouwen ondermijnen. Bovendien zorgt het ervoor dat je minder effectief bent dan je zou willen. Maar als je ze herkent en weet hoe je ermee om kunt gaan, hervind je je zelfvertrouwen en effectiviteit. Voor leidinggevenden die de overgang van een diverse naar een inclusieve organisatie willen maken, is het essentieel deze dominantie strategieën te herkennen, ze te begrijpen en bovenal te weten wat de counter-strategieën zijn om diversiteit tot een succes te maken.

Programma

In een dagdeel leert Julia Wouters je soepel om anderen heen te navigeren of geeft ze inzicht hoe je dit soort dynamieken in jouw team voorkomt.

De workshop is een feest van herkenning met volop gelegenheid voor input van de deelnemers. Er wordt veel gelachen. Maar bovenal: je gaat er heel praktisch mee aan de slag.

Na de workshop voel je je herboren en kansrijker die doelen te behalen waar jij voor staat.

Julia Wouters is auteur van De Zijkant van de Macht. Ze heeft haar sporen verdiend in diverse rollen in media, journalistiek en politiek.

Programma-overzicht Domineren kan je leren

  • In welke situaties kom jij minder goed uit de verf? En wanneer wel? Kennismaking
  • Vijf manieren waarop anderen je invloed bewust of onbewust beperken
  • De vijf beste counterstrategieën voor meer invloed en impact
  • Casestudies om van te leren
  • Oefenen met eigen situaties
  • Bouwen aan inclusieve teams waarin iedereen optimaal kan bijdragen

MAATWERK

Wil je meer informatie over de incompany mogelijkheden? Neem dan contact op met Robert Smit.

 

Verder ontwikkelen...

Maatwerk trainingen
GenderdiversiteitGenderdiversiteit in organisaties
mindbugs testMindbugs Workshop
Cases
Marco Schreurs

ÉCHT MAATWERK VOOR BLIJVENDE IMPACT

Bij Direction beloven we écht maatwerk: trainingen die aansluiten bij de leerdoelen van jouw team en organisatie. Wij gaan verder dan het aanpassen van de inhoud; wij ontwerpen ervaringen die inzicht geven en die leiden tot resultaten die beklijven. Met methoden als de 66 dagen challenge en intervisiesessies zorgen we ervoor dat nieuwe vaardigheden niet alleen worden aangeleerd, maar ook worden toegepast.

Een maatwerktraining begint met een lerende mindset en eindigt met het behalen van individuele -en teamdoelen. Deze focus op resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat elke training niet alleen voldoet, maar de verwachtingen overtreft. Neem contact met ons op voor een maatwerktraining die leidt tot échte verandering en tastbare vooruitgang.

Neem contact op om verder te praten!