(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

De kunst van het onderhandelen

Goed onderhandelen is een must als je je ambities wilt realiseren en succesvol wilt worden, zijn en blijven. Maar is het een kunst of een kunstje?

Mannen spelen het spelletje vaak en graag. Maar kunnen vrouwen ook goed onderhandelen? Of zijn ze teveel met de gevoelens van de ander bezig? En zijn mannen echt wel zo goed in onderhandelen? Feit is dat onderhandelen nodig is, of je dat wilt of niet. En vooral als je wilt opkomen voor je eigen belang, zowel in persoonlijke- als zakelijke situaties. En zo moeilijk is het nou ook weer niet. Zelfs in een korte workshop kun je al veel leren.

onderhandelen

Iedereen denkt dat onderhandelen voornamelijk ruilhandel is. En dat winst voor de één verlies voor de ander betekent. En velen overschatten de invloed van psychologische beïnvloeding van de ander en onderschatten tegelijkertijd de innerlijke strijd met zichzelf. Kortom: inzicht in je eigen onderhandelingsstijl kan je al behoorlijk op weg helpen.

Onderwerpen tijdens de workshop ‘de kunst van het onderhandelen’:

 • Waarom überhaupt onderhandelen?
 • Typische onderhandelingen, fouten en valkuilen.
 • Kunnen vrouwen nog iets van mannen leren? Of andersom?
 • Verbeterd onderhandelen: hoe moet dat volgens Harvard?
 • Wanneer beginnen met onderhandelen?
 • Is de eerste klap een daalder waard?
 • Eerlijk onderhandelen, eerlijke uitkomsten?
 • Wanneer stoppen met onderhandelen?

Deze workshop zorgt ervoor dat de deelnemers onderhandelen minder eng, minder vervelend of zelfs leuk gaan vinden. Omdat ze inzicht krijgen in het “spel”, de “regels” en last but not least: zichzelf.

De workshops bestaat uit twee onderdelen, namelijk:

 1. Vooraf de online vragenlijst: Hoe onderhandel jij?
  Voorbereiding op workshop en door middel van de uitkomsten kunnen wij het programma afstemmen (qua onderwerpen) op de leerdoelen van de groep.
 2. Onderdelen programma: theorie, voorbeelden, tips & trucs, oefeningen.

Deze workshop heeft als resultaat dat je bewuste en, zekerder onderhandelingen voert en tevredener bent met de uitkomsten.

Neem voor meer informatie, specifieke doelgroepen of het maken van een afspraak met een trainer, contact op met Sanne van Doorn (T. 035-6037979).

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Iedereen mee in verandering!Succesvol omgaan met de ‘positieve’ en ‘negatieve’ uitschieters in je team
Maatwerk trainingen
1-daagse teamontwikkeling - Effectiever samenwerken met resultaat1-daagse teamontwikkeling: Effectiever samenwerken met resultaat
drijfverenAansluiten op de drijfveren van anderen
Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!