(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – Mr. HPO Insight™

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor het HPO Insight™ verbetertool en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

wetenschappelijk en in de praktijk bewezen:

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, positieve feedback / feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling, diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen profit-, non-profit- en overheidsorganisaties (klassikaal en/of online) bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Maatwerk programma

Adviseren en Communiceren: zonder formele macht

De workshop ‘Adviseren en communiceren, zonder formele macht’ leert je bewust te worden van je persoonlijke effectiviteit en leiderschapsstijl. Je krijgt inzicht in hoe jij bewuster en effectiever kan adviseren en communiceren op verschillende niveaus binnen je organisatie, ook zonder formele macht te hebben. Leer steviger invloed uitoefenen (zonder formele macht) in een krachtenveld waar verschillende belangen spelen.

Inspiratie

 • Wat zijn advies- en communicatie kwaliteiten?
 • Wat is mijn adviesstijl en hoe kan ik adviseren met meer impact? Rekening houdend met de politieke organisatie/belangen en zonder formele macht.
 • Wat is mijn communicatiestijl en hoe kan ik deze effectief inzetten op verschillende niveaus?
 • Hoe krijg ik een voorstel/ beleidsstuk “verkocht”?
 • Hoe en wanneer sta ik in mijn kracht?
 • Hoe krijgen ‘high performende professionals’ voorstellen/ beleidsstukken ‘verkocht’?
 • Wat weerhoud jou er tot nog toe van effectiever te adviseren en communiceren met impact in een krachtenveld waar verschillende belangen spelen?

ChallengeAdviseren en Communiceren: zonder formele macht

Tijdens het programma wordt gebruik gemaakt van de feedforward analyse™. Samen wordt gekeken naar jouw advies-en communicatiestijl.

 • Welke kwaliteiten worden gezien door je omgeving?
 • In hoeverre komen jouw zelfbeeld en het beeld van je omgeving met elkaar overeen?
 • Wanneer sta je in je kracht?
 • Wat maakt je mogelijk nog effectiever?
 • Met welk ander gedrag ga jij de komende 66 dagen experimenteren voor nog meer succes?

Voor meer informatie over deze workshop kun je contact opnemen met Muriel Schrikkema of Marco Schreurs (035 603 7979). Klik op ‘data & inschrijven’ voor deelnamemogelijkheden. 

Verder ontwikkelen...

Trainingen
Macht en politiek handelen in organisaties - Het politieke spel in je organisatie effectiever spelen3-daagse Training: Het politieke spel in je organisatie effectiever spelen
Maatwerk trainingen
Inzicht in besluitvorming voor KPN young potentialsInzicht in besluitvorming voor young potentials
Beïnvloeden van BesluitvormingPower & Politics: Beïnvloeden van Besluitvorming met Martin Hetebrij
Cases
Marco Schreurs

Écht maatwerk

Samen met onze klanten creëren wij maatwerk trainingen die verbeteren op de leerdoelen van jouw team en/of organisatie. Maatwerk is bij Direction ook écht maatwerk. Geen gedwongen locaties, trainers, materiaal, etc. Direction ontwerpt en organiseert maatwerk programma’s die 100% aansluiten bij de wensen en doelstellingen van onze klanten. We helpen jou en je team of organisatie bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

Neem contact op om verder te praten!