nlNederlands

Maatwerk training

Intervisie nóg beter begeleiden…hoe doe je dat?

Lees verder
Hoe kun jij intervisie nóg beter begeleiden

Training

1-daagse training: Effectieve feedback/aanspreekcultuur

Lees verder
Effectieve gezonde feedbackcultuur

Case

Ontwikkeling Abbott Star Academy voor high potentials

Lees verder
Ontwikkeling Abbott Star Academy voor high potentials

Actueel

Kerstgroet 2017

13 december 2017

We willen graag even staan bij 2017 en vooruit kijken op 2018. We hopen dat je kunt terugkijken op een mooi jaar. Voor Direction was het een bijzonder inspirerend en succesvol jaar. Trajecten rond high performance leiderschap en diversiteit zijn met uitstekend resultaat afgerond en opgestart en individuele relaties en teams zijn verder geholpen met coaching. Ook werken duizenden mensen met meer inzicht in hun eigen ‘mindbugs’ aan meer diversiteit. Tot slot hebben inmiddels meer dan 1.800 feedforward relaties inzicht gekregen in hun eigen kwaliteiten waarmee zij bijdragen aan het succes van de organisatie.

Met het HPO Center hebben wij weer veel organisaties kunnen helpen bij het krijgen van meer inzicht in de kwaliteit van de interne organisatie. Organisaties die dat inzicht gebruiken om op basis van gefundeerd onderzoek de kwaliteit van managers en medewerkers te verstevigen. Trots zijn we ook op de samenwerking met Driessen HRM, waarmee we in 2018 de publieke sector in Nederland helpen de prestaties te verbeteren.

Wij geloven in de gezamenlijke kracht van verschillende mensen om zo een bepaald doel te realiskerstgroet Direction- HPO Centereren. En dat hierbij diversiteit en leiderschap belangrijke voorwaarden zijn voor succes. Dit geldt overal ter wereld. Om ons geloof in de kracht van diversiteit en leiderschap gestalte te geven, werken we samen met The Hunger Project. We zijn erg dankbaar dat we ook dit jaar weer veel mensen via onze bijdrage aan The Hunger Project op weg hebben kunnen helpen naar een betere toekomst.

Tot slot wensen we jou, je collega’s en dierbaren hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2018 toe. Dat je naast een goede gezondheid, veel gezelligheid, jezelf en je team/organisatie mag blijven ontwikkelen.

Warme groet namens iedereen van Direction en het HPO Center!

kerstgroet Hunger Project