(035) 603 7979

nl

en

Experts

Muriel Schrikkema – Mrs. Feedforward

Muriel is er van overtuigd dat iedereen in staat is om meer te bereiken door het beter benutten van de eigen en elkaars kwaliteiten. Ze is een expert in het creëren van een positieve, open- en actiegerichte cultuur, waarin diverse kwaliteiten worden geïncludeerd en benut. Ze is een veelgevraagd expert rond feedforward (ontwikkelgesprekken), inclusie, teamontwikkeling, High Performance Leiderschap en samenwerken.

Lees verder

Marco Schreurs – HPO expert

Voor Marco gaat er niets boven het bouwen aan High Performance Teams en Organisaties. Zijn kracht zit in het combineren van bewezen inzichten met inspirerende voorbeelden. Marco is verantwoordelijk voor o.a. de HPO-diagnose en de feedforward analyse™. Marco schreef de bestsellers Animal Firm en Een High Performance Organisatie … Wat is dat?

Lees verder

Esther Mollema – Mrs. Mindbugs

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer deelt Esther haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit.

Lees verder

Direction Europe BV

Havenstraat 39
1211 KG Hilversum
Telefoon 035 – 603 7979
E-mail: info@dir.nl
Bankrekening: NL31 FVLB 0699 0131 78

Programma's op ieder niveau

Open programma’s (klassikaal en online)

Naast veel maatwerk trainingen en HPO, mindbugs en feedforward workshops die wij (vrijgesteld van btw) voor veel profit, non-profit en overheidsorganisaties verzorgen, organiseren wij ook enkele reguliere trainingen (open inschrijving). Individuele trainingen die direct bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het succes van je team / organisatie.

Lees verder

De meetlat van Direction

Lees verder

Maatwerk programma’s

We zijn al meer dan 20 jaar een A-merk op het gebied van high performance leiderschap, feedforward (ontwikkelgesprek), teamontwikkeling en diversiteit & inclusie. De doelen van jezelf, je team of organisatie vormen de basis. We helpen organisaties bij het krijgen van inzicht en dat te vertalen naar resultaat. We denken graag met je mee, ontwerpen interventies en helpen je het gewenste resultaat te realiseren.

lees verder

Nieuws

woensdag, 11 januari 2017

Inclusief Werven en Selecteren – Hoe doe je dat?

Download hier gratis het eBoek Inclusief Werven en Selecteren – Hoe doe je dat?

Sinds 1999 zet Direction zich in voor effectiever leiderschap en meer diversiteit in organisaties. Door middel van trainingen, workshops en coaching helpen we werknemers in uiteenlopende organisaties om meer grip te krijgen op hun leiderschap, en om meer diversiteit en inclusiviteit te creëren. Diversiteit en inclusiviteit binnen de hedendaagse organisatie kan écht het verschil maken. Om te beginnen presteren diverse teams beter dan homogene teams, wat uiteindelijk tot betere (financiële) bedrijfsresultaten leidt. Diverse teams zijn namelijk creatiever en innovatiever dan Inclusief Werven en Selecteren door Esther Mollemahomogene teams, wat resulteert in betere probleemsoplossing en daarmee tot betere individuele, team-, en organisatieprestaties leidt. Daarnaast toont onderzoek aan dat meer divers leiderschap in organisaties innovatie en een hogere medewerkerstevredenheid in de hand werkt. Onder andere de Women Matter studie uit 2014, van het gerenommeerde adviesbureau McKinsey & Company toont aan dat organisaties met meer genderdiversiteit meer winst maken dan de gemiddelde organisatie binnen dezelfde branche. Het onderzoek laat zien dat de operationele winst met 3,5% stijgt bij iedere 10% meer vrouwen in de bestuurslagen van de organisatie, tot aan een gelijke man/vrouw verdeling. Ondanks de onbetwistbare voordelen van (gender)diversiteit voldeed geen enkel bedrijf in de Nederlandse bedrijventop in 2015 aan het streefgetal van 30% vrouwen in de hogere bestuurslagen. Niet alleen in het bedrijfsleven is het nog altijd treurig gesteld met de man/vrouw verhouding in de hogere regionen; binnen de Nederlandse universiteiten was in 2015 slechts 17% van alle hoogleraren een vrouw.

Het bewijs is onmiskenbaar; een divers personeelsbestand heeft een sterk positief effect op het (economische) succes van de organisatie. Maar het creëren van een divers personeelsbestand blijkt zo eenvoudig nog niet.

Inclusief Werven en SelecterenInclusief Werven en Selecteren

Waar vind je divers talent, en nog belangrijker, hoe zorg je ervoor dat zij voor jouw organisatie kiezen? Met het eBoek Inclusief Werven en Selecteren biedt Direction jou de handvatten die je nodig hebt bij het vinden van meer vrouwen voor jouw organisatie, stichting of universiteit. We laten je zien welke factoren van invloed zijn op het sollicitatiegedrag van de mens en hoe jij als organisatie deze positief kunt beïnvloeden.We bespreken welke concrete stappen jij kunt zetten om werkelijk inclusief te gaan werven en selecteren.

Download hier gratis het eBoek Inclusief Werven en Selecteren – Hoe doe je dat?